Müge Anlı son bölüm izle! ATV Müge Anlı 24 Kasım 2021 son bölüm izleme ekranı

TAKİP ET

Hafta içi her sabah saat 10:00 itibari ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bugün yine birbirinden farklı olayları aydınlatmak için ekranlardaydı. Programı takip eden ancak son bölümü kaçıranlar için Müge Anlı son bölüm, Müge Anlı 24 Kasım 2021 Çarşamba izleme linki haberimizde…

Reklam
Reklam

ATV’nin fenomen programı Müge Anlı, hafta içi her sabah saat 10:00’da ATV’de seyirciyle buluşuyor.
ATV Müge Anlı son bölüm izle
Müge Anlı son bölümde neler yaşandı?
2,5 yaşında ki Yörük Kızı Müslüme’nin dedesi tutuklandı, ailesi serbest bırakıldı. Konuyla ilgili hatırlatma yapan Anlı, aile üyelerinin sorgusunun da dün akşam saatlerine dek sürdüğünü, sonrasında hepsinin savcı karşısında ifade verdiğini, ifadenin sekiz saat sürdüğünü, yedi kişinin serbest kaldığını ve dedesi Hasan Yağal’ın tutuklanarak cezaevine gönderildiğini belirtti.


İstanbul’da kaybolan Adem Ocaklı yirmi gün sonra canlı yayına çıktı.
Stüdyoya gelen Adem Ocaklı, ilgi ve alakası nedeniyle Müge Anlı’ya teşekkür etti ve canlı yayını izledikten sonra ailesini aradığını belirtti.
Safiye Hanım, birçok kişi tarafından telefon aldığını, Cüneyt bizi dolandırdı dediklerini ve bir senede kendinin bütün malını verdiğini evli de olmadıklarını açıkladı.
Bağ evi cinayetinin katili kim?
Ayşe Hanım, oğlunun Celal Bey’e “Senin ile başka türlü yüzleşeceğiz” dediğini, Celal Bey’in eşini birkaç kere içmeye davet ettiğini, eşinin gitmediğini söyledi. Celal Bey’se bunları kurgu olarak nitelendirerek Hüseyin Bey’in eşinden dolayı kıskanarak öldürdü gibi bir şey olmadığını, kendinden önce de zaten Hüseyin Bey’in başka evli kadına aynı şeyi yaptığı iddiasında bulundu.
 

müge anlı son bölüm izle müge anlı 24 kasım 2021 son bölüm izle