Muğla'da korkunç cinayet! Baba ve oğulları av tüfeğiyle vuruldu..

TAKİP ET

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan Buhuroğlu ailesinden baba Adnan Buhuroğlu (58) iki oğlu evlerinde yemek yedikleri sırada husumetlileri tarafından av tüfeğiyle öldürüldü.

Reklam
Reklam

Korkunç cinayet Muğla'nım Seydikemer ilçesine bağlı Çatak Mahallesinde meydana geldi. Burada yaşayan Buguroğlu ailesiyle husumetli olduğu iddia edilen akrabalardan R.B. (27) isimli bir kişi baba Andan Buguroğlu ile birlikte oğulları Yasin (29) ve Tahsin Buhuroğlu'nu (29), evde yemekte oldukları sırada av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen olayda baba Adnan Buhuroğlu ve oğulları Yasin ile Tahsin evlerinde akşam yemeğine oturdular. O sırada aralarında husumet olduğu söylenilen akrabaları R.B., Buhuroğlu ailesinin evine geldi. Taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüşünve R.B., yanında getirdiği av tüfeği ile etrafa ateş açmaya başladı. Kurşunların isabet ettiği baba ve oğulları kanlar içinde yere yığılırken, evden gelen silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen polise bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edilirken, eve giren sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrollerde baba Adnan Buhuroğlu ile oğulları Yasin ve Tahsin'in hayatını kaybettiğini belirlerken olay yerine gelen savcının incelemesini tamamlamasının ardından baba ve oğullarının cansız bedenleri Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 

Olayın hemen ardında firar eden R.B. ise jandarma ekipleri tarafından kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. 

muğla Seydikemer Adnan Buhuroğlu Tahsin Buhuroğlu Yasin buhuroğlu cinayet