Muğla'da saplantılı tacizci iki kişiyi yaraladı!

TAKİP ET

Muğla'da saplantılı olarak bir genç kızı sürekli rahatsız eden 48 yaşındaki Nurettin Şeyhmusoğlu, hem genç kızın babasını hem de 23 yaşındaki bir genci yaraladı.

Reklam
Reklam

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuğçe Ç., isimli bir genç kız 2020 Temmuz ayından beri ilçede esnaflık yapan 48 yaşındaki Nurettin Şeyhmusoğlu adlı şahsın taciz ve tehditlerine maruz kaldı. O günden beri sürekli şikayette bulunan genç kız bir ara sosyal medyadan da yardım çağrısında bulundu.

Tacizci şahsın kendisine yolladığı saplantılı ve ara arada tehdit içeren mesajları yine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tuğçe Ç., ‘ölmek istemiyorum’ ifadelerini kullanarak hukuk nezdinde gerekenlerin yapılmasını talep etti.



Sosyal medyanın büyük tepkisini toplayan olay sonrası tacizci Nurettin Şeyhmusoğlu Bodrum Cumhuriyet Savcılığı tarafından verilen talimat doğrultusunda tutuklandı. Olayın üzerinden 2 ay geçtikten sonra elektronik kelepçe ile serbest bırakılan tacizci, cezaevinden çıktıktan sonra da genç kızı taciz etmeye devam etti. 

Yapılan şikayetlerin hiç bir sonuç vermediği tacizci Nurettin Şeyhmusoğlu, dün yine genç kızın evinin önüne gitti ve oradan taciz etmeye başladı. Genç kızın babası Şeyhmusoğlu'nu evin oradan kovmak isterken kızın babasına küfürler yağdıran tacizci babayı darp etti. Kanlar içinde kalan adam eve girdikten sonra elinde bıçakla evin bahçe kısmından etrafa bağıran şahıs daha sonra aynı sokakta bir apartta yaşayan 23 yaşındaki Mustafa Asım Çelenk tarafından durdurulmak istendi. Gözü dönen tacizci Nurettin Şeyhmusoğlu, kendisini durdurmak isteyen Mustafa Asım’ı kol, karın ve yüz bölgelerinde elindeki bıçakla yaraladı. 



Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken 5 yerinden yaralanan Mustafa Asım Çelenk, ambulansa alınarak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ameliyata alınan yaralının dalağını kaybettiği ve böbreğinin de hasar gördüğü bildirildi. Gencin hastanedeki tedavisinin devam ettiği aktarılırken Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma dosyası kapsamında gözaltına alınan Nurettin Şeyhmusoğlu'nun tekrar tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

 

muğla bordum Nurettin Şeyhmusoğlu saplantılı tacizci