Muharrem İnce 'Bahçeli aradı, en kısa zamanda görüşelim' dedi!

TAKİP ET

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, DSP Genel Başkanı ile bir araya geldi. Önder Aksakal ile bir araya geldiğinde 'Kim randevu verirse kişi ayırt etmeden gideceğimizi belirtmek isterim' açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Muharrem İnce, yanındaki parti yöneticileri ile DSP Genel Merkezi’ne ziyarete gitti. Genel Başkan Önder Aksakal ile bir süre basına kapalı görüşme yaptılar. Daha sonra açıklamada tarım, gıda, hayvansal üretim gibi ciddi sıkıntıları konuştular.
Hangi parti randevu verirse hiç siyaset yapmadan ziyaretlerini sürdüreceklerini söyleyen Muharrem İnce, şunlara değindi:
“Görüşlerimiz içinde yanlış olanlar, eksik olanlar vardır. Hiç itirazım yok. Başkalarının görüşleri bir araya geldiği zaman milletimiz için güzel sonuçların ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Tarımı stratejik sektör olarak görüp tarıma dayalı turizm ve sanayiye destek verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Devlet planlama teşkilatının tekrar aktif hale getirilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Türkiye tarım envanteri olmayan, hayvansal üretim envanteri olmayan bir geleceği kucaklayamaz. Civciv ve buzağı ölümlerinin konuşulması gerekiyor ve ithalatın bir çözüm olmadığını, çiftçiye karşı bir sopa olarak kullanılmaması gerektiğini kanaatindeyiz. Kendisine yeten bir Türkiye kurmak mümkündür ve biz bereketli toprakların fakir çocukları olmak istemiyoruz.”
Muharrem İnce, yöneltilen bir sorunun üstüne tüm partililerin randevu taleplerine dönebileceklerini belirtip “Gelecek Partisi randevu verdi, onlarla görüşeceğiz. Sayın Bahçeli telefonla aradı, en kısa zamanda görüşelim dedi, ama henüz randevulaşmadık. Kim randevu verirse ayırt etmeden gideceğimizi belirmek isteriz” dedi.