Müjde az önce geldi! 6.000 TL maaşla personel aranıyor, başvurular başladı! İşte şartlar

TAKİP ET

İşsiz olan, çalıştığı işinden memnun olmayan 'iş arıyorum' diyen herkese müjdeli haber geldi. Tam 6.000 TL başlangıç maaşı ile personel alımı yapılacak. Vasıflı, vasıfsız herkes başvuru yapabilecek. Yeni sezon öncesi binlerce kişi alınacak. Az önce müjdeli haber verildi, başvuru şartları da açıklandı. Peki, kimler başvuru yapabilir. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Reklam
Reklam

Koronavirüs salgını yaklaşık 2 yıl sonra hayatımızdan çıkıyor. Birçok sektör yeni sezon öncesinde peşpeşe duyuru yayınlayarak eleman aradıklarını duyurdu. Üstelik başlangıç maaşı olarak da 6.000 TL verilecek. Koronavirüs salgını ile birlikte başlayan işsizlik, turizm sezonunun başlaması ile beraber sona erecek gibi duruyor. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Biral Serttaş yaptığı duyuru ile birlikte milyonlarca vatandaşa adeta umut ışığı oldu. Bu iş sayesinde pandemi sürecinde işsiz kalanlar iş sahibi olacak.

Milyonlarca işsiz vatandaşın derdine derman olacak iş haberi geldi. Salgın nedeniyle işsiz kalan vatandaşlar artık hem tedbirlerin yavaş yavaş hayatımızdan çıkması hem de turizm sektöründe yeni sezonun açılması ile beraber iş fırsatlarını yakalayacak. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Biral Serttaş, son dakika açıklaması yaparak aylık 6.000 TL maaş imkanı ile personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvuru şartları netleşti ve başvurular da başladı. Başvuru yapan herkes iş sahibi olabilecek. Milyonlarca vatandaşın beklediği müjdeli haberin detayları haber portalımızda…


 

6.000 TL maaşla personel alımı yapılacak


Pandeminin başlaması ile beraber hem Türkiye’de hem de dünyada ekonomik kriz başladı. Bir çok vatandaşın da ceplerindeki paralar buz gibi eriyip bitti. Vatandaşlar kara kara ne yapacağını düşünürken nihayet pandemi sona erdi ve artık iş imkanları yeniden ortaya çıkmaya başladı. Özellikle yaz ayları yaklaşırken turizm sektöründe yeni iş imkanları belli olmaya başladı. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Biral Serttaş, turizm alanında çalışacak personeller arandığını açıklandı. Üstelik de başlangıç maaşı 6.000 TL olacak. Ek olarak prim ve bahşiş gibi uygulamalarla çalışanların maaşı daha da hatırı sayılır bir seviyeye ulaşacak.
 

Ara eleman bulunamıyor


Özellikle pandemi yasaklarının yavaş yavaş hayatımızdan çıkmaya başlaması ile beraber turizm sektöründe de hareketlilik başladı. Ege ve Akdeniz bölgesinde bayramla birlikte sezon da açıldı. Ancak asıl sezon yaz aylarında başlayacak ve bu nedenle bir çok otel, restoran ve işletme çalışacak personel bulmak için harekete geçti. Özellikle ara eleman konusunda iş verenler büyük sorunlar yaşıyor. Günlük 200 TL’ye varan yevmiyelerle ara eleman bulunamıyor. Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Adana Şube Başkanı Biral Serttaş, bu yönde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek şu anda 6.000 TL maaşla alım yapacak işletmelerin sayısının son derece fazla olduğunu dile getirdi. Serttaş, başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda bulunan adreslerden başvuru işlemlerini tamamlayabileceğini söyledi.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Adana Şubesi
Güzelyalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı 34 01170 Çukurova/Adana
Telefon Numarası: 0322 234 64 44