Müjde verildi! Bugün itibari ile başlıyor! Emekli maaşları tam 1000 lira artacak!

TAKİP ET

Bankaların emeklilere özel promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Yeni kampanya duyurusu ise Kuveyt Türk'ten geldi. Banka, yaptığı açıklamalarla emeklilere özel promosyonlarını duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Kuveyt Türk'ten emeklilere özel promosyon kampanyaları resmi internet sitesinden açıklandı. Kampanya detaylarını merak eden vatandaşlar internet sitesinden detayları öğrenebilirler. Eğer emekli maaşınızı ve Kuveyt Türk'ten alıyorsanız veya almayı düşünüyorsanız banka sizlere 1000 TL'ye kadar promosyon imkanı sunuyor. Yaptıkları açıklamalar kapsamında maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaşını bu bankadan almaya ilişkin sözleşme yapan emeklilere anında 1000 TL nakit para veriliyor. Bu doğrultuda bu ay ve diğer aylarda promosyon alınan ayda emeklilerin maaşı 1.000 TL artmış oluyor.

Anında 1000 TL ödeme!

Kuveyt Türk'ün açıkladığı promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar öncelikle emekli maaşlarını Kuveyt Türk'e taşımalı ve bunun yanı sıra 3 yıl boyunca emekli maaşlarını bu bankadan alacaklarına ilişkin sözleşme imzalamalıdır. Emekli maaşını Kuveyt Türk bankasına taşıyan müşteriler maaşlarını en az bir kere bu bankadan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterileri ise beklemelerine gerek kalmadan en yakın Kuveyt Türk şubesinden promosyon kapsamında başvuru yaparak 3 gün içerisinde hesaplarında 1000 TL'yi görebiliyorlar.

Ödeme detayları

Kuveyttürk tarafından yapılan duyurunun devamında “1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 T 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 1.000 TL” şeklinde ödeme yapılacağı ifade edildi.

Emeklilerimizin promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca bankamız aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

En az bir kere maaşı alma şartı!

Eğer emekli maaşınızı başka bir bankadan alıyor iseniz Kuveyt Türk'e taşıdıktan sonra promosyon kampanyasından yararlanabilmek için en az bir kere bu bankadan maaşınızı almanız gerekiyor. Maaşınızı Kuveyt Türk Bankası'na taşıdıktan sonra aldığınız ilk maaşın ardından kampanyaya başvuru yaparak 3 gün içerisinde verilen promosyondan yararlanabilirsiniz.

kuveyt türk emekli promosyon 1000 tl ödeme