Mükremin Gezgin TikTok hesabını kapatarak kayıplara karıştı! Türkiye'den kaçtı mı?

TAKİP ET

Sosyal medya platformu Tiktok'tan hamile videoları paylaşan ve aylardır hamile olduğunu söyleyen Mükremin Gezgin geçtiğimiz günlerde bir hastanede kucağında bebekle fotoğraflar yayınlamıştı. Doğum yaptığını iddia eden Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Ayrıca çekim yapılmasına izin veren hastaneye de çığ gibi tepkiler gelince Mükremin Gezgin TikTok hesabını kapatarak kayıplara karıştı. Peki, Mükremin Gezgin TikTok hesabını neden kapattı?

Reklam
Reklam

Tiktok'ta aylardır hamile videoları paylaşan ve geçtiğimiz günlerde de bir hastanede doğum yaptığına dair paylaşımlar yapan Mükremin Gezgin, Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Mükremin Gezgin’in doğum videosu çektiği hastaneye de sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Son dönemlerde en çok konuşulan isimlerden biri olan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı. Gelen son dakika haberine göre ise Mükremin Gezgin TikTok hesabını kapatarak kayıplara karıştı. Peki, Mükremin Gezgin TikTok hesabını neden kapattı? Mükremin Gezgin Türkiye'den kaçtı mı?
 

Mükremin Gezgin TikTok hesabını neden kapattı?


Tiktok'ta çektiği hamile videoları ile Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Mükremin Gezgin, TikTok hesabını kapattı. Bugün hesabı göremeyen kullanıcılar ise Mükremin Gezgin TikTok hesabını neden kapattı sorusuna yanıt aramaya başladı. Mükremin gezginin bir hastanede çektiği doğum videosu sonrasında sosyal medyada tepkiler çığ gibi Büyümüş ve çok sayıda şikayet yapılmıştı. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TikTok menemeni Mükremin Gezgin hakkında soruşturma başlatılmıştı. Gelen tepkiler sonrasında Mükremin Gezgin TikTok hesabını kapatarak kayıplara karıştı.
 

TikTok kapatılsın kampanyası başlatıldı


Sosyal medya kullanıcıları ise Yaşanan bu olaylar sonrasında TikTok kapatılsın kampanyası başlattı. Instagram'da ve Twitter'da çok sayıda kullanıcı paylaşım yaparken çocukların geleceği için mutlaka tiktokun kapatılması gerektiği vurgulandı.