Murat Boz ile Damla Sönmez aşk mı yaşıyor? O Ses Türkiye'de yeni aşk gündemde!

TAKİP ET

Magazin haberlerinin sıkı takipçisi olan kişilerin merak ettiği birçok olay gerçekleşmektedir. Ünlüler dünyasında olup biten pek çok şey insanların dikkatini çekmektedir. Ünlüler arasında yaşananları merak edenler internet üzerinden araştırma yapıyor. Sizler için ünlüler dünyasına göz attık. Ünlüler arasında neler oluyor gelin hep beraber bakalım. İşte magazin dünyasından renkli kareler…

Reklam
Reklam

Ünlülerin renkli dünyasını merak eden pek çok kişi yaşantılarında neler olup bittiğini merak ediyor. Her gün yeni bir olayla gündeme gelen ünlüler merak konusu olmaya devam ediyor. Ünlüler arasında yaşananları merak edenler internet üzerinden araştırma yapıyor. Merakınızı gidermek için hızlıca biz göz atalım. Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasında neler olup bittiğini sizler için derledik. İşte magazin dünyasından kısa haberler…


AŞK SORULARI YANITSIZ KALDI


Bir yapım şirketinin Etiler’deki ofisinden çıkarken önceki akşam görüntülenen Murat Boz muhabirlere yakalandı. Murat Boz “Toplantımız vardı. Onun için görüşmelere geldim” dedi. 
Sanatçıya yöneltilen sorular arasında “O Ses Türkiye Yılbaşı” çekimlerinde oyuncu Damla Sönmez’le olan yakınlaşması yer aldı. Murat Boz Damla Sönmez’le yakınlaştığı hakkındaki sorulara “Teşekkür ederim” demekle yetindi. 


BURCU KARA’DAN AMERİKA MACERASI 


Oyuncu Burcu Kara, eşi Fırat Parlak ve oğlu Ali Çınar ile birlikte Amerika gezisine çıktı. Tatilde ailece çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesabından paylaşan Kara, Amerika macerasında yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. Burcu Kara paylaşımın altına şu ifadeleri not düştü:
"Hiç unutmayacağım, sürprizlerle dolu bir seyahatten kareler paylaşmak istedim sizinle. Ama bu sefer hayaller-gerçekler üzerine. Aman da ne tatlı bir çift, tatildeler, çok mutlular falan diye gözüken fotoğrafımızdan, perde arkası fotoğraflara. Terrible 2,3,4,5 şeklinde geçen hayatımızın kahramanı canım oğlum ve sabır taşına dönen anasıyla, babası. Nerede ne yaptığının bir önemi yok, çocuk her yerde çocuk, damar her yerde damar. Hiç bir yerde oturtmamalar, kimseyle konuşturmamalar, hep kucakta olmak istemeler, her gördüğü şey için tutturmalar, tam alırken 'vazgeçtim, istemiyorum' demeler. Ama hepimizin bildiği gibi ya sabır çekerek, yaşadığımız her anı çok özleyeceğimizi bilerek derin bir nefes alıp devam ediyoruz hayatımıza. Sizin evin halleri nasıl? İleride hep beraber ve sağlıkla bugünleri anıp, gülümseyebilmek dileğiyle."


MİTHAT ÖZER’DEN BİZ ÇOCUKKEN PAYLAŞIMI


Mithat Can Özer, oyuncu Sarp Levendoğlu’yla yıllar önce çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Özer’in yaptığı paylaşım sevenlerinden binlerce beğeni aldı. Mithat Can Özer paylaşımın altına “Biz çocukken” notu düştü.


GÜLŞEN’DEN OLAY POZLAR 


Son zamanlarda giydiği sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen Gülşen, Ankara konserinden fotoğraf karelerini Instagram hesabından paylaştı. Derin yırtmaçlı bir elbiseyle sahneye çıkan şarkıcı, paylaştığı fotoğrafların altına “Ankara’da hafızamdan gitmeyecek konserlerden biri daha” notunu düştü.

Gülşen’in paylaştığı fotoğrafların altına Işın Karaca’dan yorum geldi. Işın Karaca, “Pozlar fena olay. Yemin ediyorum fotoğraf çekiminde bile çoğumuz bu pozları veremeyiz.” yorumunu yaptı.



BURAK SERGEN KURUÇEŞME’DE GÖRÜNTÜLENDİ

Burak Sergen, daha önce de birlikte görüntülendiği Gizem adındaki arkadaşıyla önceki gün Kuruçeşme’de muhabirlere yakalandı.

Muhabirlere selam veren Sergen, “Alışverişe geldik, Gizem’le zaten tanışmıştınız” dedi. Boşanma süreci sorulan oyuncu “Aldatma olduğu kanıtlandı. Davanın sonuçlanmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı. Burak Sergen, arkadaşı olduğunu söylediği Gizem Hanım’la aşk yaşadığı iddiası hakkında şu sözleri söyledi: “Arkadaşım olur şu an. Ama boşanma süreci belli olsun, o zaman netleşir zaten durumlar.” 


GÜLBEN ERGEN’DEN CEVAP ALAMAZSINIZ YANITI


Gülben Ergen önceki gün Etiler’deki bir eczaneden çıkarken muhabirler tarafından görüntülendi. Ergen, 2 ay önce piyasaya çıkardığı kozmetik ürünlerini incelediğini söyledi. Gülben Ergen’e yöneltilen soruların arasında son dönemde kadınların sahne kostümlerinin eleştirilmesi yer aldı. Gülben Ergen, bu konu hakkında şu sözleri söyledi: “Benim gündemim bana yetiyor. Beni hiç böyle polemiklerin içine çekmeyin, cevap alamazsınız.”


YOĞUN BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUM

Önceki gün Zorlu AVM’de görüntülenen Aslıhan Karalar, tek başına alışveriş yaptı. Muhabirlerle konuşan Aslıhan Karalar, “Yoğun bir dönem geçiriyorum. Bakım yaptırmaya geldim.” dedi. Karalar konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Ona da zor zaman buldum. Bu hafta sonu birkaç günlüğüne Uludağ’daki kayak merkezine gideceğim. Bir yandan da senaryo okumaya devam ediyorum.” 

murat boz damla sönmez magazin magazin gündem gülben ergen gülşen burak sergen mithat can özer aslıhan karalar