Musa Aksan Yamak kimdir? Türk boksör Musa Aksan Yamak neden öldü?

TAKİP ET

Genç boksör Musa Aksan Yamak hayatını kaybetti. 75 profesyonel maçında namağlup olan genç boksör, Almanya'nın Münih kentinde yapılan Organizasyon sırasında üçüncü raundda aniden fenalaştı. Peki, Türk boksör Musa Aksan Yamak neden öldü? Musa Aksan Yamak kimdir? Kaç yaşında öldü?

Reklam
Reklam

Türk boksör Musa Aksan Yamak, Almanya'nın Münih kentinde gerçekleştirilen organizasyonda ringde fenalaştı. Maçın 3. raundu sırasında bir anda yere yığılan boksör hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen boksör yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çıktığı 75 profesyonel maçında yenilmeyen boksör yakınlarına ve sevenlerine yasa boğdu.

Türk boksör Musa Aksan Yamak neden öldü?

Giresunlu Türk boksör Musa Aksan Yamak, Dün gece Almanya'nın Münih kentinde yapılan + 84 kilogram da gerçekleşen Boz boks müsabakasının 3 raundunda Mola verildiği sırada kalp krizi geçirdi. Bir anda yere yığılan boksör hastaneye kaldırıldı. Dün geceden bu yana hastanede tedavi altında olan boksörün kurtarılamadı ve hayatını kaybettiği açıklandı.

Musa Aksan Yamak kimdir?

Aslen Giresunlu olan Türk boksör Musa Aksan Yamak, Yarı ağır siklet boksta WBF ve GBU kemerlerinin sahibi olarak Avrupa-Asya şampiyonu olmuştu. Kariyerinin zirvesinde olan boksör ringde geçirdiği kalp krizi sonucu 36 yaşında hayatını kaybetti.