Müslüman olduğu öne sürülen Drogba iddialara cevap verdi

TAKİP ET

Galatasaray'ın eski Yıldızı Drogba'nın Sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğrafları sonrasında Müslüman olduğu öne sürülmüştü. Din değiştirdiği yönündeki iddialara cevap veren Drogba, Müslüman olduğu iddialarını yalanladı.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın eski futbolcusu Drogba'nın bazı fotoğrafları sosyal medyada Müslüman oldu yorumlarına sebep olmuştu. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Drogba, din değiştirdiği yönündeki iddiaları yalanladı. Drogba söz konusu fotoğrafların köyünde ziyaret ettiği Müslüman kardeşlerime saygı duruşu olduğunu söyledi.

BM iyi niyet elçisi seçilmişti

Bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen Yıldız futbolcu Birleşmiş Milletler tarafından 2007 yılında iyi niyet elçisi seçilmişti. Yıldız futbolcunun sosyal medyada dua ederken çekilmiş fotoğrafları olay yarattı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Drogba'nın din değiştirdiğini iddia eden paylaşımlar yaptı. Fotoğraflarını sosyal medyada hızla yayılması üzerine açıklamalarda bulunan Drogba, "Bu hikaye viral oluyor. Ama ben din değiştirmedim. Bu sadece benim köyümde ziyaret ettiğim Müslüman kardeşlerime saygı duruşumdu. Bir birliktelik anı. Herkese kucak dolusu sevgiler ve selamlar" ifadelerini kullandı.