Müslüme'nin katili kimdir, bulundu mu? Müslüme nasıl öldü, bulundu mu?

TAKİP ET

Yörük ailenin 3 yaşındaki kızları Müslüme çadırlarının önünde oyun oynarken kaybolmuş ve ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmışlardı. Küçük kızı aramak için arama kurtarma ekipleri kuruldu. Müslüme bulundu mu? Müslüme öldü mü? Müslüme'nin katili kim? İşte tüm ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Müslüme öldü mü? Müslüme’nin katili kimdir?

 Mersin’de Yörük bir ailenin 3 yaşlarında ki kızları Müslüme, çadırlarının önünde bisikletle oynarken kaybolmuştu. Son dakika haberlerden gelen bilgiye göre kaybının 10.gününde kaybolduğu yere 7 km uzaklıkta bir çocuk cesedi bulundu. 
Mersin Gülnar ilçesinde Mehmet ve Selvi Yağal Yörük ailesi 10 Kasım’da çadır kurmuşlardı. Çiftin 7 çocuklarından 3 yaşındaki Müslüme, aynı gün saat 17:00’ da çadırlarının önünde bisiklet ile oynarken kaybolmuştu. 10 gündür kayıp olan küçük çocuk çadırlarına 7 km uzaklıkta 500 metre yükseklikte ki dağda cesedi bulundu. Acı haberle ailesi yıkıldı. 
Müslüme Yağal kimdir?
Sarıkeçeli yörükleri, Adana’nın Ceyhan ilçesine bağlıdır. Konya’da ikamet eden aile kışın gelmesi ile Mersin Gülnar ilçesine göç etmişlerdir. Ailenin 3 yaşındaki kızları Müslüme kaybolmasının ardından ATV ekranlarına gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmışlardır. 
Müslüme Yağan’ ı arama çalışmaları 200 personel, 100 gönüllü, arama- kurtarma kadavra köpekleri, keşif uçağı ve dronla aramalar devam etmiştir. Kaybolmasının hemen ardında AKUT, UMKE, itfaiye, jandarma olay yerine intikal etmiştir. Bölgede gönüllülerde dahil 700 kişiden oluşan ekip arama çalışmalarına katılmıştı. 
Arama çalışmalarının 10.gününde maalesef acı haber geldi. Minik kızın cansız bedeni çadırlarına 7 km uzaklıkta bulundu. Haberi alan acılı ailenin feryatları yürekleri dağladı. 
 

müslüme müslüme öldü mü yörük kızı kayboldu