Must You Go? dizisinin konusu nedir? Must You Go? dizisi yorumu

TAKİP ET

Bir internet dizisi olan Must You Go? hem konusu hem de oyuncuları ile dikkatleri üzerine topladı. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Must You Go? dizisi hakkında yapılan yorumlar araştırılmaya başlandı. Peki Must You Go? dizisinin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

 Bir internet dizisi olan Must You Go? hem konusu hem de oyuncuları ile dikkatleri üzerine topladı. Çokça merak edilen diziler arasında yer alan Must You Go? dizisinin yönetmenliğini Jae-Kyung Lim yapmaktadır. Hem düşük bütçeli hem de düşük kalitede olan oyuncu kadrosuyla büyük bir beklenti olmamasına rağmen Must You Go? dizisi beklentilerin üzerine çıkmaktadır. Must You Go? dizisinin temelinde müzik yer almaktadır. Müzik ile yönünü bulan ve müziğin getirisiyle de aşkı dramı, karakter çalışmalarını mümkün kılmaktadır. 

Must You Go? dizisinin konusu nedir?
Fantastik bir dizi olan Must You Go? müzik ile aşk yaşayan gençlerin bir araya gelmesini konu almaktadır. Seul’da yaşayan 20’li yaşlarındaki Min Yoo Jung isimli genç kız müziğe olan hayranlığıyla karşımıza çıkmaktadır. Başarılı bir pop star olmak isteyen Min Yoo Jung pek pozitif olaylar yaşamamıştır ve bu yüzden de ek işlerde çalışmış ve sokak aralarında müzik üretmeye devam etmiştir. Kendisine gelen bir iş teklifiyle kendisini geçmişi yüzyıllar önceye dayanan bir Joseon binasının önünde bulan Min Yoo Jung, gitarı ve sesini birleştirerek sihirli bir kıvılcım ortaya çıkartıyor. İsmi Park Yeon olan 600 yıl önceki bestecilerden bir delikanlı, zamanda ışınlanarak Min Yoo Jung’un dünyasına giriyor. Min Yoo Jung ne olup bittiğini ve Park Yeon’un günümüz dünyasına nasıl geldiğini anlamaya çalışır ve olayların oldukça karışık olduğunu anlar. İlk bölümleri oldukça başarılı olan Must You Go? dizisi şimdilik izlenmeye değer bir dizi olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Must You Go? dizisinin oyuncu kadrosu  Park Jung Yeon – Min Yoo Jung Lee Seung Hyub – Lee Won Jian – Jung Do Young Chani – Park Yeon

Must You Go Must You Go dizisinin konusu