Mustafa Mert Koç estetik iddialarına cevap verdi! Meğer burnunu Şevval Sam'ın oğlu kırmış

TAKİP ET

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Bir Peri Masalı' dizisinin başrol oyuncularından Mustafa Mert Koç, bir süredir estetik yaptırdığı yönündeki iddialarla gündemdeydi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir video paylaşarak estetik iddialarına cevap verdi.

Reklam
Reklam

Son günlerde burun estetiği yaptırdığı iddialarıyla gündemde olan Mustafa Mert Koç, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile iddialara yanıt verdi. Alina Boz, Taro Emir Tekin, Hazal Filiz Küçükköse ve Nazan Kesal gibi isimlerin başrollerini paylaştığı 'Bir Peri Masalı' dizisinin son bölümünde de burnunda bandaj olan Mustafa Mert Koç yaptığı açıklama ile şaşkına çevirdi.

DİZİ ÇEKİMİNDE BURNU KIRILMIŞ

Mustafa Mert Koç, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile hakkında gündeme gelen estetik iddialarına cevap verdi. Estetik yaptırmadığını Dizide Taro Emir Tekin'le kavga sahnesinde burnunun kırıldığını söyleyen Koç, "Taro ile dövüş sahnesinde yumruk geldi burnuma, dört yerimden kırıldı. Kaza bu olabilir, yarın bu bandı çıkaracağım. He iş devam ederken estetik yaptırdım, ben de gerizekalıyım" ifadelerini kullandı.