Mustafa Sarıgül ve Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonrası bir araya geldi

TAKİP ET

14 Mayıs seçimlerinde 36 yıl aradan sonra milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül mazbatasını aldı. Sarıgül hemen ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşme ile ilgili konuşan Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun moralinin iyi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

36 yıl aradan sonra 2023 genel seçimlerinde CHP'den milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile yeni bir sabah programının konuğu oldu. CHP listesinden meclise giren Mustafa Sarıgül seçimden hemen sonra Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü açıkladı. Sarıgül görüşmenin detaylarını da aktardı.

36 YIL SONRA ERZİNCAN'DAN MİLLETVEKİLİ OLDU

CHP listelerinden Seçime giren eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 36 yıl sonra Erzincan'dan milletvekili seçildi. Erzincan'ın kendisine de sürpriz olduğunu belirten Mustafa Sarıgül böyle bir talebinin olmadığını söyledi. Seçildiği için mutlu olduğunu söyleyen Sarıgül aynı zamanda mazbatasını Aldığını da dile getirdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Ankara'da mazbatasını aldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Mustafa Sarıgöl Birgül keyifli bir görüşme olduğunu ve Erzincan'ın nasıl kazandıklarını anlattığını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun moralinin yerinde olduğunu da belirten Mustafa Sarıgül, 8 ay sonraki seçimlerde de ciddi bir çalışma yapacağı intibası uyandırdığını ifade etti. Mustafa Sarıgül açıklamalarının devamında ise şöyle konuştu:

“Ben dün Sayın Genel Başkanı bir lider olarak gördüm. Revizyon yapacak, kadrolarını planlayacak. Ona göre çalışma yapacak. Benimle yerel yönetimlerde neler yapılması gerektiği konusunda konuştu. Özellikle seçimlerdeki raporumu istedi. Birebir görüştük."