Müstehcen görüntüleri ifşa olan ve çok konuşulan Aslı Bekiroğlu yeni projede! İşte yeni işi

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Aslı Bekiroğlu müstehcen görüntülerinin ifşa olması sonrasında zor günler geçirmişti. O günden bu yana ekranlardan uzak kalan sadece sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aslı Bekiroğlu geçtiğimiz günlerde Hasan Can Kaya'nın sunduğu konuşanlar programına konuk oldu. İfşa olan görüntüleri sonrasında yeniden ortaya çıkan Aslı Bekiroğlu yeni projesini de açıkladı.

Reklam
Reklam

İfşa olan çıplak fotoğrafları konuşanlar programında yeniden gündeme gelen Aslı Bekiroğlu yeni projesini açıkladı. Müstehcen görüntülerinin sızması ile birlikte bir süredir ekranlardan uzak olan Aslı Bekiroğlu yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Aslı Bekiroğlu o dönem sevgilisi olan Can Koçkan ile yatak odasında ve tuvalette çekilen uygunsuz fotoğraflarının internete sızması ile birlikte zor günler geçirmişti. Aslı Bekiroğlu bu olayın ardından uzun süre boyunca ortadan kaybolmuş Sadece sosyal medya paylaşımlarına devam etmişti. Geçtiğimiz günlerde Hasancan Kaya'nın dijital platformda yayınlanan konuşanlar isimli programına katılan Aslı Bekiroğlu’nun ifşa olan müstehcen görüntüleri yeniden gündeme geldi de itirafları herkesi şaşkına çevirdi. Aslı Bekiroğlu aynı zamanda yeni işini de bu programda açıkladı.
 

Bebek sahibinde köpeği ile görüntülendi

Oyuncu Aslı Bekiroğlu önceki gün bebek sahilinde köpeğini gezdirirken kameralara yansıdı. Keyifli halleri ile dikkat çeken Aslı Bekiroğlu ayaküstü muhabirlerle de sohbet etti. Aslı Bekiroğlu uzun süreden bu yana ekranlardan uzak kaldığını hatırlatarak yeni bir film projesi ile beyaz perdeye dönmeye hazırlandığında müjdesini verdi. Henüz yeni projesinin ismini açıklamayan Aslı Bekiroğlu yeni rolü için kilo vermeye çalıştığını da söyledi.
 

Ne olmuştu?

Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Can Koçkan’ın yatak odası ve tuvalette çekilen uygunsuz görüntüleri 2 yıl önce internete sızmıştı. Telefonun hacklendiğini ve bu şekilde görüntülerinin çalındığını söyleyen Aslı Bekiroğlu magazin basınından ricada bulunarak bu söz konusu paylaşımlara itibar edilmemesini istemişti. Aslı Bekiroğlu yaşadığı üzücü olayın ardından bir süredir ekranlarda yoktu.