Müzisyen Onur Şener istek parça yüzünden öldürüldü

TAKİP ET

Ankara'da bir eğlence mekanında sahneye çıkan müzisyen Onur Şener, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştığı 3 kişi tarafından öldürüldü. Onur Şener'in ölümünde bağlantılı olduğu iddia edilen ve gözaltında bulunan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Ankara'da bir eğlence mekanında sahne alan müzisyen Onur Şener dün gece istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştığı 3 kişi tarafından önce devirde ardından da cam şişe parçaları ile boğazından yaralanarak öldürüldü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında asayiş Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler Savcıya ifade verecek

Emniyette yapılan işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye götürülen şüpheliler A.G, S.S, İ.K, J.E ve G.G, Adliyede önce Savcıya ifade verecek ardından da mahkemeye sevk edilecek.

Ne olmuştu?

Ankara Çayyolu Semti Mutlukent Mahallesi'nde bir eğlence mekanında 2 Ekim gecesi yaşanan olayda mekana gelen bir grup o sırada sahnede olan müzisyen Onur Şener’den şarkı istedi. Ancak Şener grubun istediği şarkıyı bilmediği için geri çevirdi. Bunun üzerine gruptan 3 kişi müzisyen anne tartışmaya girdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine müzisyen Onur Şener boğazından cam parçaları ile ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Şener yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.