n11'de nasıl mağaza açılır? n11'de mağaza açmak için ne yapılmalı?

TAKİP ET

Son dönemde popülaritesini arttırmış olan online alışverişle artık mağazalara yürümek, ürün arayışı, kabinlerde kıyafet denemek ve kasalarda sıra beklemek gibi durumlar neredeyse son buldu. Halihazırda bir mağazası olanda kendilerini online platformlara taşımaya başladı. Online alışveriş uygulamalarından biri olan n11'de de mağaza açmak isteyenler bu durumu araştırmaya başladı. Peki, n11'de nasıl mağaza açılır? n11'de mağaza açmak için ne yapılmalı? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Son dönemde popülaritesini arttırmış olan online alışverişle artık mağazalara yürümek, ürün arayışı, kabinlerde kıyafet denemek ve kasalarda sıra beklemek gibi durumlar neredeyse son buldu. Halihazırda bir mağazası olanda kendilerini online platformlara taşımaya başladı. Online alışveriş uygulamalarından biri olan n11’de de mağaza açmak isteyenler bu durumu araştırmaya başladı. 

n11'de nasıl mağaza açılır? 

Birçok mağazaya ev sahipliği yapan n11, Türkiye’nin başarılı online alışveriş sitelerinden biridir. Bu sitede alışveriş sever bir kimse olarak hayat bulduğumuz gibi ayrıca bu site içerisinde marka sahibi bir mağaza da olabilir, yani ticaret yapabiliriz. İşte deyalar... 

Güney Kore’nin en büyük ortaklarından biri olan SK Group ve Doğuş grubu birleşimiyle kurulan n11.com binlerce mağazaya ev sahipliği yapıyor. 81 il ve 26 ülkeye alışveriş sağlayan n11.com birçok markaya ev sahipliği yaptığı gibi birden çok mağazanın da dikkatini çekmektedir. 

Çok yönlü ürün ve marka yelpazesi olan n11.com çatısı altına girerek Türkiye’ye ve dünyaya açılmak çok kolay. Tek yapmanız gereken n11.com’a girerek mağaza girişinden hemen “üye ol” seçeneğine tıklamak. 

Sizden istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde girerek-adınız, şifreniz, e-postanız ve mağaza adınızı- e-postanızı aktive etmelisiniz. Girmiş olduğunuz bilgiler kapsamında 4 aşamayla gerçekleştireceğiniz n11 mağaza üyeliğiniz aktivasyon sonrası sizden istenilen evrakları yüklemeniz ve ürün kategorinizi belirtmeniz ile son buluyor. 4 aşamayı doğru bir şekilde doldurduğunuzda sizi n11 mağaza zincirine dahil eden sitede ürünlerinizi ücretsiz bir şekilde satabilir ve n11’in sayısız avantajlarından faydalanabilirsiniz. 

n11 komisyon ücretleri nedir? 

Kurulduğu günden bu yana 127 milyon ürün satışını gerçekleştirecek kadar trend olan bir sitede markanızın ürünlerini satmak oldukça kolay olacaktır. Markanızın muhasebe işlemlerini online olarak kontrol edebilir, n11 mağazası olarak tam anlamıyla bir e-şirket sahibi olabilirsiniz. Dijital Planet iş birliğiyle faturalarınızı kolayca oluşturabilir, böylece müşterilerinizle kolaylıkla paylaşabilirsiniz. 

n11’in desteğiyle e-ihracat seçeneğini kullanabilir, ürünlerinizi uluslararası pazarlara açabilirsiniz. Böylece markanızı hem ülke içi hem de ülke dışı tanıtabilirsiniz. n11 kargo avantajlarıyla MNG, Aras, Yurtiçi gibi kargo markalarını indirimli kullanabilir, ürünlerinizi bu indirimlerle alıcıya ulaştırabilirsiniz. Paranızın ve markanızın güvende olacağı n11.com’da ürünlerinize benzer olan markaların fiyatlarını gözlemleyebilir, böylece rakip firmalara göre ürünlerinize fiyat belirleyebilirsiniz. 

N11 komisyon oranları öğrenmek için tıklayın.

n11 n11.com n11de nasıl mağaza açılır n11 komisyon ücretleri n11de mağaza açamak ne gerekli online alışveriş online mağaza