N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, ve Trendyol'dan alışveriş yapanlara 200 TL indirim müjdesi verildi! Hemen şimdi katılın

TAKİP ET

Bankalar kıyasıya rekabete girmiş durumda. Nakit ihtiyaçları, promosyon derken şimdi de alışverişler için indirim sağlanıyor. Bu anlamda N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, ve Trendyol'dan alışveriş yapanlara 200 TL indirim müjdesi verildi!

Reklam
Reklam

Özel bankalar arasında önemli bir yere sahip olan Garanti Bankası N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, ve Trendyol'dan alışveriş yapanlara bomba indirimler sunuyor. Kampanya kapsamında hepsiburada.com, gittigidiyor.com, n11.com, trendyol.com internet site ve mobil uygulamalarından her 500 TL ve üzeri her harcamaya 30 TL olmak üzere toplamda 120 TL Bonus verecek olan Garanti BBVA, aynı vakitte ödemelerini GarantiPay ile yapan banka müşterilerine prosedür başı 40 TL olmak üzere toplamda 160 TL Bonus kazanma fırsat sağlıyor. BonusFlaş’tan “Hemen Katıl”ı tıklayarak kampanyaya dahil olabilecek olan Garanti BBVA müşterileri aynı vakitte ONLINE yazıp 3340’a SMS göndererek de kampanyadan faydalanılabiliyor.
 

Garanti BBVA N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, ve Trendyol Kampanyası 


N11, Hepsiburada, Gittigidiyor, ve Trendyol'dan alışveriş yapanlara 200 TL indirim müjdesi verildi! Hemen şimdi katılın... Kampanyası kapsamında hepsiburada.com, gittigidiyor.com, n11.com, trendyol.com internet site ve mobil uygulamalarında 500 TL ve üzeri her harcamaya 30 TL, toplamda 120 TL Bonus vereceğini taahhüt ediyor. 

Bu kampanya kapsamında GarantiPay ile ödeme sekmesini Trendyol’da kullanan banka müşterileri her harcama amacıyla ek 10 TL Bonus, toplamda ise ek 40 TL Bonus veriyor. Kampanya kapsamında Garanti Bonus’lar, Money Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Paracard Bonus, Bonus Business ve Easy kart sahiplerini kampanyadan yararlandıran Garanti BBVA, aynı vakitte sanal kart harcamalarını da kampanyadan yararlandırıyor.

Kazanılan Bonusları 3 Haziran 2022 tarihi ile 3 Temmuz 2022 tarihleri arasında kullanmak mümkün kılan Garanti BBVA, kullanılmayan Bonusları ise 4 Temmuz 2022 tarihinde geri alıyor. Öte yandan kampanya kapsamında Dolap’ın kendi uygulamasından oluşturulan harcamalar ile Trendyol Market harcamalarını değerlendirmiyor.