Nagihan Karadere'den Hakan Ural hakkında olan tweet: İlahi adalet tecelli etti

TAKİP ET

Hakan Ural, babası Selçuk Ural'ın yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündemde. Hakan Ural ve Selçuk Ural arasında yaşananlara Survivor yarışmasında yarışan Nagihan Karadere'den de bomba gibi bir yorum geldi. Daha önce Hakan Ural'ın kendisi hakkında 'evlat olsa sevilmez' dediğini hatırlatan Nagihan Karadere, 'Şimdi evlat olarak kendisi sevilmiyor, ilahi adalet tecelli etti' dedi.

Reklam
Reklam

Selçuk Ural, Youtube’da yayınlanan bir programda oğlu Hakan Ural hakkında yaptığı açıklamalarla adeta gündemi çalkaladı. Hakan Ural’ın tek gecelik bir ilişki sonucunda dünyaya geldiğini söyleyen Selçuk Ural, gençlik hatası olduğunu söyledi. Selçuk Ural’ın bu açıklamaları sonrasında Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’de sosyal medyadan açtı ağzını yumdu gözünü.

Tek gecelik ilişkiden dünyaya geldiğini açıkladı

Selçuk Ural, uzun yıllar önce Hakan Ural’ı kabul etmemiş ve DNA testi yaptırmıştı. Bu konu hakkında konuşan Selçuk Ural, çok çapkın ve hızlı yaşadığını, o dönem binlerce flörtü olduğunu dile getirdi. Hakan Ural’ın annesiyle de tek gecelik bir ilişkisi olduğunu söyleyen Ural, kadının bir süre sonra çocuğum var diyerek karşısına çıktığını o sebeple de DNA testi istediğini ifade etti.

Nagihan Karadere Hakan Ural’ı yerden yere vurdu

Hakan Ural hakkında gündeme gelen bu iddialar magazin basınına bomba gibi düşerken bir yorum da eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’den geldi. Hakan Ural’ın Survivor Panorama’da yorumculuk yaptığı sırada kendisine “evlat olsa sevilmez” dediğini hatırlatan Nagihan Karadere,  "Kurban olduğum Allah'ım canımı yakanları hep bana bir bir gösterdi. Hem de hiç şaşmadan gösterdi. Kolay kolay ah etmem sadece Allah'a havale ederim. Kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Çok şükür vicdanım çok rahat daha neler neler göreceğim bundan hiç şüphem yok. Zamanında benim için 'evlat olsa sevilmez' demiştin. Şimdi evlat olarak sevilmeyen birisin… Hakan Ural ilahi adalet tecelli etti!" dedi.