Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!

TAKİP ET

Akbank Mobil'den anında müşteri olanlara %0 faizli 7.500 TL kredi müjdesi verildi. Son zamanlarda düşük faiz oranları ile sağladığı yeni müşterilerine özel kredi fırsatı yardımıyla nakit gereksinimi olan vatandaşlara Akbank destek verecek. Akbank'ın dijital kanalları üzerinden basitçe müracaat yapılarak kullanılabilecek.

Reklam
Reklam

Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi! Nakit gereksinimi çekenlerin %0 faiz oranları ile yararlanabilecekleri hoş geldin kredisi kapsamında Mayıs ayında da Akbank bir ilki daha ortaya çıkarmış durumda. 

Anında Faizsiz İhtiyaç Kredisi!

Sıfır faizli kredi kampanyasından Akbank Mobil’i indirerek, ‘’Akbanklı Olmak İstiyorum’’ butonu üzerinden prosedür yapan ve ilk defa uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklıların faizsiz kredi fırsatından yararlanması sağlanacak. 7.500 TL Hoş Geldin kredisi, faizsiz olmak bağlamında başvuru yapanların ve bitirenlerin hesaplarına şubelere gitmeye lüzum kalmadan yatırılmaktadır. 

1 Sene Vade Olanağı

Akbank Hoş Geldin kredisinden yararlanarak 1.000 TL’den 7.500 TL’ye kadar bütün yeni Akbanklı olanların 12 ay vadede %0 faizle kredi kullanması sağlanacak. Son senelerde yurttaşların çoğalan nakit ihtiyaçlarının karşılanmasına dönük olarak masraf olmadan, faiz olmadan kredi vermeye başlayan çoğu banka, 2022 senesinde kampanyaları fazlalaştırdılar. 

Mobil üzerinden müracaatını yapan yurttaşların müracaat onayı ardından 5 gün içerisinde taleplerini ileterek faizsiz gereksinim kredisinden yararlanmaları sağlanacak. En makul oranlarla 7.500 TL’ye kadar nakit para bağlamında Akbank Hoş Geldin kredisi ile ihtiyaçlarınızı anında karşılayabilirsiniz.