Nakit desteği anında hesaba yatıyor! Bankaya gitmeye gerek yok evden tek tıkla 10.000 TL alın

TAKİP ET

Her geçen gün bankacılık sektörünün parlayan yıldızlarından biri olmaya devam eden Akbank, acil nakit paraya ihtiyacı olanlar için en kolay kampanyayı başlattı. Evden bile çıkmadan oturduğunuz yerden tek tıkla 10.000 TL nakit desteği hesabınıza yatıyor. Koşul yok, şart yok! En hızlı kredi kampanyası ve detaylar haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Ekonomik zorluk çeken ve acil nakit paraya ihtiyacı olanlar için Akbank yine kesenin ağzını açtı. Binlerce müşterisi bulunan Akbank, nakit ihtiyacı olanlara en hızlı ve en kolay para akışını sağlamaya devam ediyor. Üstelik her türlü ihtiyacınıza uygun kampanya seçeneklerini sunuyor. Tatil, alışveriş, araç, konut, eğitim ve sağlık giderleriniz için çözüm Akbank sayesinde ayağınıza kadar geliyor. Türkiye'nin en köklü ve güvenilir bankalarından olan Akbank, evde bile çıkmaya gerek olmadan tek bir tıkla hesabınıza 10 bin TL nakit para yatırıyor.

Avantajlı kampanyaları ile son dönemlerde parlayan yıldızlarından biri olan Akbank yepyeni bir Kampanyayı daha tüketicilerle paylaştı. Akbank'ın yeni kampanyasında taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi kullanan Akbank müşterileri Banka şubesine gitmeden herhangi bir evrak vermeden evden başvuru yaparak anında parayı hesabından kullanabiliyor. Sadece dakikalar içerisinde verilen kredinin faiz oranları ve ödeme koşulları da oldukça kolay ve esnek. Akbank anında kredi imkanı son dakika bilgileri ve başvuru şartları haberimizin devamında...

Tüm ihtiyaçlarınıza uygun kampanya


Müşteri memnuniyeti ve her zaman kaliteli hizmet hedefi ile kurulduğu günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sağlamaya devam eden Akbank ekonomik kriz sürecinde de vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Akbank tüm ihtiyaçlarınızda özel, 36 aya Varan vade seçenekleri ile yeni bir kampanya paketi daha oluşturdu. 10.000 TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar evden bile çıkmadan sadece online başvuru ile işlemlerini tamamlayabilir. Akbank'ın 10.000 TL bireysel ihtiyaç kredisi yüzde 2.17 faiz oranı ile veriliyor. Geri ödemesi 36ay olan Kredi de aylık taksit tutarı ise 431,38 TL oluyor.
 

Başvuruları internet üzerinden yapılan


Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar Akbank'ın bankacılık hizmetlerinden faydalanabilir. Uzun yıllardan beri modern bankacılık hizmetini benimseyen Akbank, müşterilerine banka şubelerinde sıra beklemeden mobil bankacılık internet bankacılığı üzerinden başvuru imkanı sağlıyor. Tek bir tıkla yapacağınız başvurular sonucunda 10.000 TL nakit para da anında hesaba geçiyor. Hala Akbank müşterisi değilseniz Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek hemen müşteri olabilir, yeni müşteri avantajını da kullanarak hızlıca acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Akbank mobil üzerinden yapacağınız hızlı Kredi başvurularında 10.000 TL olarak belirlenirken üst limit ise 100 bin TL olarak açıklandı. Kredi kampanyasına başvuru yaparken herhangi bir kefil ya da şart aranmıyor Sadece kredi notunuzun 1200 puan ve üstü olması isteniyor.