Nakit ihtiyacı olan kişilere 37.000 TL ödeme haberi geldi! Bugün saat 10.00'da hesaplara yattı! Kontrol edin!

TAKİP ET

Nakit ihtiyacınız varsa Akbank harika bir fırsatla karşınıza çıkıyor! Akbank'tan resmi açıklama geldi nokta açıklamaya göre 37.000 ödemeler hesaplara yatırıldı. 36 aya kadar vade seçenekleri ile nakit kullanacak olan kişilere banka tarafından hemen ödeme yapılacak.

Reklam
Reklam

Akbank üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlar 37 bin TL'ye kadar nakit fırsatı imkânından faydalanabilecekler. Banka kredi puanını sorguladıktan sonra bankanın vatandaşlara sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım yapabilirler. Böylece pratik bir şekilde bu avantajlı kredi kampanyasına dahil olarak hızlı bir şekilde kredi kullanmanız mümkün olacak.



Nakit ihtiyacı olan kişilere 37.000 TL ödeme haberi geldi! Bugün saat 10.00'da hesaplara yatıyor. Akbank resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış duyuru sonrasında başvurularını yapan vatandaşlara hızlı bir şekilde kredi imkânı sağlanacaktır. Akbank yapmış olduğu kampanya ile ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlara 36 ay vade seçenekleri ile hizmet verecek nokta sigortalı ya da emekli olarak vatandaşın çalışıyor olması durumunda işlem yapılacak. En düşük faiz oranlarından yararlanarak Kredi kullanması sağlanacak. Peki, bu kampanyaya nasıl başvuruda bulunulacak? İşte detaylar!


 

Başvurular Nasıl Yapılacak?


Akbank üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler cep telefonlarından kısa mesaj atarak hızlı başvurularını gerçekleştirilebiliyorlar. Üstelik oturdukları yerden hemen başvurularını gerçekleştirip hemen sonucunu öğrenme imkânına sahip olabilecekler. 5 dakika içerisinde başvurunuzun sonucunu öğrenebilmeniz mümkün nokta üstelik banka şubesine gitmeden işlem yapabilme ayrıcalığı sayesinde bu Kredi imkânında herkes faydalanabilecek. 

Kısa mesaj ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler Kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını yazmaları gerekiyor. Bu mesajı 44 25 numarasını göndermeleri gerekiyor. Akbank tarafından sizin için onaylanmış olan nakit tutarı hemen aynı gün içerisinde sonuçlanacak ve Karadeniz'e aynı gün içerisinde kullanabileceksiniz. Bankanın internet şubeleri aracılığı ile mobil uygulamalarını kullanarak da kredi işlemleri yapılabiliyor. 



Kredi sonucu onaylandığı zaman itibari ile Akbank direkt uygulamasına giren vatandaşlar anında ihtiyaç kredisini kullanabiliyor. Halkbank şubelerine giderek de işlem yapabilmek mümkün. Gişe personelleri aracılığı ile ya da bireysel müşteri temsilcileri aracılığı ile yapacakları Kredi başvurularını sonuçları hemen vatandaşlar ile paylaşılacaktır.