Nakit ihtiyaçlarınızın çözümü ING Bank'ta! 5 bin TL acil mini kredi başvurusu başladı

TAKİP ET

Nakit ihtiyaçlarınızın çözümü ING Bank'ta! 5 bin TL acil mini kredi başvurusu başladı. Acil nakit para ihtiyacı olanlar için ING Bank yeni bir duyuru yaptı. Sadece 5000 TL'lik ve 2-3 ay vadeli şekilde nakit kredi imkanı sağlanıyor. ING Bank kredi kampanyasına başvurular başladı. Bankadan son dakika duyurusu yapılırken Kısa vadeli nakit çözümü arayan vatandaşlara bu haber ilaç gibi geldi.

Reklam
Reklam

ING Mini kredi kampanyası son dakika duyuruldu. Acil Nakit paraya ihtiyacı olanlar bunu hızlıca çözmek isteyen vatandaşlar için ING Bank 5000 TL Mini Kredi sağlıyor. Üstelik lütfen ile göre ödeme koşulları ile Mini kredi veriliyor. 2-3 ay vadeli olarak alacağınız paralarda faiz oranı da bir hayli düşük. Düşük limitli kredi kullanacağınız için herhangi bir belge ya da kefir göstermeniz de gerekmiyor. Doğrudan ING Bank şubeler üzerinden ya daha mobil uygulama ve internet şubesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. ING Bank'ın bireysel kredi kullanmak isteyen vatandaşlara diğer bir müjdesi isem yine kredinin 3 ay ödeme ertelemeli olması. ING Bank kredi kampanyası ve faiz oranları ile ilgili tüm detaylar haberimizde…
 

Bunu kredi başvuru şartları

ING Bank Mini kredi kampanyası başvuru şartı ya da koşulu bulunmuyor. 5000 TL'lik bir kredi limiti olması nedeniyle herkes başvuru yapabiliyor ve başvurularda anında onaylanıyor. Faiz oranları ise kişinin kredi puanına göre 1.79 ve 2.10 arasında değişiyor. Başvuru sırasında banka görevlileri faiz oranı ve vade sayısı ile ilgili sizlere detaylı bilgileri veriyor. Ancak şu anda en popüler başvurular 3 ödeme ertelemeli 3 aylık taksit şeklinde yapılıyor. Bu durumda şartlar daha da etmiyor ve yüksek faiz ödemeden acil nakit ihtiyaçlarınızı hemen karşılamış oluyorsunuz.

Başvurular nasıl yapılıyor?

ING Bank 5 bin TL Mini kredi başvuruları da son derece kolay. En yakın ING Bank şubesine giderek fiziki başvuru yapabileceğiniz gibi mobil bankacılık ve internet bankacılığı kullanıyorsanız buralardan da başvuru yapma şansına sahipsiniz. 5000 TL kredi başvurusu ile ilgili tüm detaylar ING Bank'ın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılmış durumda. Oradaki adımları izleyerek başvuru formunu doldurabilir aynı zamanda Dilerseniz hemen bir ING Bank hesabı açarak doğrudan banka hesabınız üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Kredi tutarı çok düşük olduğu için bankaya gitmenize hiçbir şekilde gerek yok. Başvurunuzun onaylanması durumunda da ödeme açtığınız ING banka hesabına doğrudan aktarılıyor. Başvuruları sırasında aranan tek koşul ise Kredi puanımızın 1200 puan ve üstünde olması. Eğer bu şartlara uygunsanız hemen acil nakit para ihtiyacınızı ING banka üzerinden mini kredi imkanı ile karşılayabilirsiniz.