Nakit paraya sıkıştıysanız hemen cep telefonunuz ile anında halledin! Bir SMS atmanız yeter! 32 bin TL anında cepte olacak

TAKİP ET

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar sonrasında vatandaşların nakit para ihtiyaçları arttıkça artmış durumda. Vatandaşlar için bankalar nakit para vermeyi oldukça kolaylaştırdı. Bir SMS atmanız yeter! 32 bin TL anında cepte olacak. İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Yüksek enflasyon dolar kuru sonrasında ekonomik yönden günler vatandaşları oldukça zorluyor. Hükümet, enflasyonu bir taraftan indirmeye çalışırken başka taraftan lüzum kamu lüzumse de özel bankalar aracılığı ile yurttaşların gereksinimlerini giderecek paraya sahip olmalarının önünü açacak bir dizi çalışmalara imza atıyor. Bugün o bankalar üzerinden peş peşe oluşturulan açıklamalar ile yalnızca kısa bir SMS göndererek istedikleri paraya sahip olmalarına imkan veriliyor. 
 

Burganbank, SMS İle 10.000 TL Veriyor


Nakit paraya sıkıştıysanız hemen cep telefonunuz ile anında halledin! Bir SMS atmanız yeter! 32 bin TL anında cepte olacak... Eğitimden sağlığa, ev tadilatından tatil harcamasına kadar çoğu hususta nakit gereksinimiz olabiliyor. Daha çok gereksinimiz olan ise bunları karşılamak amacıyla süratli bir çözüm bulmak! ON’lu olarak internet ve mobil bankacılık üzerinden basitçe ON İhtiyaç Kredisine başvurabilir, kredinizi hemen hesabınıza geçirebilir ve ihtiyacınıza süratlice çözüm bulabilirsiniz.


 

Şekerbank, SMS İle 32.000 TL Veriyor


SMS ile Nakit Avans kullanmak amacıyla NAKIT yazıp bir boşluk bırakarak nakit çekilmek istenilen tutar ve kartın son 4 hanesinin 1953’e gönderilmesi yeterlidir. 

Nakit avans çekilmek istenilen tutar, alakalı tutara yansıyan toplam faiz ve ücret bilgi kapasitesi Bankamız doğrultusundan SMS ile müşteriye iletilecektir.

SMS ile verdiği verileri onaylanması halinde KABUL yazıp 1953‘e SMS atmalısınız. 
Kabul SMS’nin Bankamıza ulaşmasının sonrasında alakalı tutar Bankamızda tespit edilen vadesiz hesabınıza yatacaktır. 

Birden çok SMS Nakit müracaatı yapılması halinde, en son talep edilen tutar üzerinden prosedür yapılmaktadır.


 

Denizbank , SMS İle 32.000 TL Veriyor


Denizbank bağlamında sms ile 32.000 alabilmek istiyorsanız O durumda cep telefonunuzun mesaj atarak 32.000 TL kredinizi kolayca alabilirsiniz.