Namaz kıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu! Elif Akılı'nın cesedi bulundu

TAKİP ET

Çorum'da yaşayan 20 yaşındaki Elif Akıllı İki gündür kayıptı. Annesi ile birlikte namaz kıldıktan sonra evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan genç kızdan kötü haber geldi. Elif Akılı'nın cesedi çayla bulunurken son anlarına dair görüntüler de ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Çorum Osmancık ilçesinde yaşayan 20 yaşındaki Elif Akıllı, 2 gün oyuncak annesi ile birlikte namaz kıldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Ailenin ihbarı üzerine AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmaları başlatırken bugün genç kızın cesedi bulundu. Ayrıca Elif akıllının son anlarına dair güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Çorum'un Osmancık ilçesinde Güney Mahallesi'nde yaşayan 20 yaşındaki Elif Akılı, 14 Haziran Salı günü öğle saatlerinde annesi ile birlikte namaz kıldıktan sonra evden ayrıldı. Eve Dönmeyen genç kız için yakınları polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Başvurunun hemen ardından da jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan aramalar sonucunda talihsiz genç kızın cansız bedeni ilçeye 8 kilometre uzaklıkta olan Kızılırmak Nehri Karaçay beğendiğinde bulundu.
 

Cesedi otopsiye gönderildi

Olay yerinde Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Osmancık Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Genç Kızın annesi ve babası hastanede gözyaşlarına boğuldu.

Son görüntüleri ortaya çıktı

Anne Sevgi Akıllı, kızının ölüm haberini aldıktan sonra olaydan önce yaşananları anlattı. Kendisinin namaz kıldığı sırada kızının yanına geldiğini söyleyen anne, namaz kılmak istediğini söyledi ve birlikte namaz kıldıklarını anlattı. Arkasından baktığını ve kızına eşarbın çok güzel yakıştığını söylediğini belirten anne, kızına ne Nazar değdirdiğini dile getirdi.
 

Son görüntüleri ortaya çıktı

Diğer yandan iki gündür kayıp olarak aranan ve cesedi bulunan Elif Akılı’nın son görüntüleri de çıktı. Kızılırmak Nehri yakınlarında bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıyan genç kız görüntülerde yolda karşına çıkan bir sokak köpeğinin seviyor ve sonrasında da yürümeye devam ediyor.

Jandarma ekipleri genç kızın ölümüne ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.