Napoli Barcelona maç özeti ve golleri izle | Exxen Napoli Barcelona youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Napoli Barcelona maç özeti ve golleri izle, Exxen Napoli Barcelona youtube geniş özeti ve maçın golleri, Napoli Barcelona özet Exxen, Napoli Barcelona maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turunun en önemli eşleşmelerinden birisi olan Napoli Barcelona eşleşmesinin rövanş maçı bugün İtalya’da oynanacak. İlk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalarak rövanş maçına avantajlı olarak çıkacak olan Napoli Barcelona karşısında alacağı her türlü galibiyetle birlikte son 16 turuna yükselmeye hak kazanacak. Öte yandan evinde aldığı 1-1’lik beraberlikle birlikte rövanş maçı öncesi dezavantajlı duruma düşen Barcelona ise zorlu Napoli deplasmanında galip gelmesi durumunda son 16 takım arasında yer almayı başaracak. Bu dev karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Napoli Barcelona maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Napoli Barcelona Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off rövanş maçı olan Napoli Barcelona karşılaşması bugün TSİ 23.00’te Diego Armando Maradona Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Napoli Barcelona maçında Rus hakem Sergei Karasev düdük çalacak.
Napoli Dev Maça 3 Eksikle Çıkıyor
Avrupa Ligi son 16 Play-off turunda bu gece sahasında Barcelona ile kozlarını paylaşacak olan Napoli alacağı her türlü galibiyette adını son 16 takım arasına yazdıracak. İtalyan ekipte maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Napoli’de Lozano, Malcuit ve Lobotka Barcelona maçının kadrosunda yer almayacak. Anguissa ve Tuanzebe’nin durumları ise maç saatinde netleşecek. 
Barcelona İtalya Deplasmanına Kritik Eksiklerle Geliyor
Avrupa Ligi son 16 Play-off turunda bu gece Napoli deplasmanında tur mücadelesi verecek olan Barcelona alacağı her türlü galibiyet durumunda son 16 turuna yükselecek. Katalan ekibinde maç öncesi 5 eksik yer alıyor. Barcelona’da Dani Alves, Sergi Roberto, Fati, Balde ve Umtiti zorlu deplasmanda forma giyemeyecek. Eric Garcia’nın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. 
Napoli Barcelona maçı özeti için tıklayınız

Napoli Barcelona Napoli Barcelona özet exxen UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off rövanş futbol maç