NASA ve ESA'dan UFO açıklaması gelecek mi? Güneş'in yakınlarında UFO görüldü

TAKİP ET

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ile Avrupa Uzay Ajansı'nın (ESA) günlerdir Güneş'i gözlemlemesi bir çok insanın dikkatini çekti. Bu Güneş'in yakınlarında UFO görüldüğü ve NASA ve ESA'nın bu nedenle Güneş'i bu kadar uzun süre gözlemlediği ifade ediliyor. Peki NASA ve ESA'dan UFO açıklaması gelecek mi? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) ile Avrupa Uzay Ajansı (ESA) haftalardır Güneş’in yakınlarını gözlemlemeye devam ediyor. Bazı amatör Astronomi bilimciler ise NASA ve ESA’nın bu kadar uzun süre Güneş’in yakınlarını gözlemlemesinin ardında civarda görülen UFO gemilerinin olduğunu düşünüyor. Bu iddialarla birlikte NASA ve ESA’nın UFO gemileri hakkında açıklama yapıp yapmayacağını gündemlerine taşıdı. Peki NASA ve ESA’dan UFO açıklaması gelecek mi?
NASA ve ESA’dan UFO Açıklaması Gelecek Mi?

Astronomik olaylar hakkında çeşitli teoriler ortaya atan Helioviewer.org sitesinde bulunan görüntülerde Güneş’in yakınlarında oldukça keskin hareketler yapan yabancı bir cisim gözlemlendiği iddia edildi. Bir çok kişi ise bu cismin doğal bir cisim olmadığını bir UFO gemisi olduğunu ileri sürdü.

Uzay hakkında ortaya attığı teoriler ile dünya çapında ün kazanan Scott C. Waring’e göre Güneş’in yakınında görülen bu cismin doğal bir cisim olamayacak kadar hızlı ve ani hareketler yaptığını ve bu cismin ancak bir UFO gemisi olabileceğini ifade etti. Waring konu hakkında bariz kanıtlar olmasına rağmen resmi bir açıklama yapmayan NASA ve ESA’yı eleştirdi.
NASA ve ESA’nın konu hakkında ilerleyen haftalarda resmi bir açıklama yapması bekleniyor.
 

NASA ESA UFO