Nazmi Arıkan cinayetiyle ilgili futbol kulübü başkanı gözaltına alındı

TAKİP ET

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu olan başarılı eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförünün çiftlik evinde bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülmesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Nazmi Arıkan ve şoförünün katil zanlılarının yakalanması için soruşturma devam ederken yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları’nın kurucusu olan başarılı eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförünün çiftlik evinde bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülmesi Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Nazmi Arıkan ve şoförünün katil zanlılarının yakalanması için soruşturma devam ederken yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Nazmi Arıkan ve şoförünün Çanakkale Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde bıçaklı saldırıya uğrayarak öldürülmesi olayı gündeme bomba gibi düşmüştü. Şok etkisi yaratan cinayetle ilgili soruşturma devam ederken çifte cinayetle ilgili soruşturma kapsamında Tokat Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya’nın gözaltına alındığı öğrenildi.

Bıçaklanarak Öldürüldüler

Olay, Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli Köyü’nde meydana geldi. Fen Bilimleri Eğitim Kurumları’nın kurucusu olan ve Karainebeyli Köyü’nde küçükbaş ve büyükbaş hayvan çiftliği bulunan Nazmi Arıkan’dan haber alamayan çalışanları çiftlik evine gitti. Burada Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker’in cansız bedeniyle karşılaşan çalışanlar durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine jandarma ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker’in bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Kulüp Başkanı Gözaltına Alındı

Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken jandarma ekipleri, fail ya da faillerin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma kapsamında JASAT tarafından İstanbul’da yakalanan bir şüphelinin Çanakkale’ye getirildiği bilgisine ulaşıldı. Öte yandan özel okul ve kurs işletmecisi olan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya’nın da soruşturma kapsamında gözaltına alındığı ve jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.