Nazmi Arıkan ve şoförünün katil zanlısı yakalandı

TAKİP ET

Fen Bilimleri Dershanelerinin kurucusu eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde bulunan çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüştü. Katil zanlısının İstanbul'da yakalandığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde çiftlik evinde meydana gelen olayda gece geç saatlerde çiftliğe gelen kişi ya da kişilerce Fen Bilimleri Dershaneleri'nin kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker bıçaklı saldırıya uğradı.

Arıkan ve Eker, defalarca bıçaklanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olayın ardından çiftlik evinden kaçtı. Çiftlik çalışanları sabah saatlerinde Arıkan ve Eker’in cansız bedenlerini bularak durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Bir kişi yakalandı

Çiftlik evinde yapılan incelemelerin ardından Nazmi Arıkan ve Şerif Eker’in cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Çanakkale JASAT ekipleri tarafından katil ya da katillerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatılırken, bu sabah saatlerinde 45 yaşlarında bir kişinin İstanbul’da göz altına alındığı öğrenildi. Katil zanlısı olduğu düşünülen şahıs Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığına getirilerek sorguya alındı.