NBA yıldızı Delonte West dilencilik yaparken görüntülendi

TAKİP ET

NBA Yıldızı Delonte West'in son hali şaşkına çevirdi. Bir dönem LeBron James'in de takım arkadaşı olan eski NBA yıldızı Delonte West dilencilik yaparken görüntülendi. ABD'nin Virginia eyaletinde meydana gelen olay herkesi hayrete düşürdü.

Reklam
Reklam

Sosyal medyada paylaşılan ve NBA Yıldızı Delonte West’e ait olduğu iddia edilen görüntüler ABD'nin gündemine oturdu. Bir dönem Cleveland Cavaliers'ın Formasını giyen ve Lebron James ile de takım arkadaşı olan eski NBA yıldızı Delonte West’in ABD'nin Virginia eyaletinde Alexandria şehrinde otoyolda dilencilik yaptığı iddia edildi.
 

Dilencilik yapıyor

Görüntülere göre NBA’in eski Yıldızı Delonte West, Elinde bulunan bir kartonla ABD sokaklarında dilencilik yapmaya başladı. Daily mail gazetesinde yer alan habere göre basketbolseverler eski oyuncunun sağlığından endişe duyuyor. Görüntülerin eski NBA Yıldızına ait olup olmadığı ise henüz kesinleşmedi.

Bipolar bozukluktan muzdarip

2016 yılında Daily mail gazetesine röportaj veren West'in erkek kardeşi, Delonte'nin deli olmadığını ve uyuşturucu kullanmadığını belirterek bipolar bozukluktan muzdarip olduğunu söylemişti. Erkek kardeşinin güvende ve durumunun iyi olduğunu söyleyen Dimitri West, Ailesinin onu en iyi profesyonel yardımla buluştuğunu dile getirmişti.
 

Dayak yediği anlar sosyal medyaya yansımıştı

Delonte West, 2020 yılında ise önce bir kişi tarafından dövülmüş ardından da polis tarafından tutuklanmıştı. bu görüntülerde basına yansımış ve geniş Yankı uyandırmıştı. Eski NBA Yıldızı'nın hangi sebeple kavgaya karıştığı ve polisle neden tartıştığı ise açıklanmamıştı.