Ne A 101 ne BİM ne de ŞOK market! TMO tarım kredi markette cüzdanlara bayram geldi! Ayçiçek yağı, un, kırmızı et, yumurta fiyatları akılları başlardan aldı

TAKİP ET

A101 ne BİM ne de ŞOK market artık tarım kredi markettin yanına yaklaşamıyor. Bu anlamda ayçiçek yağı, kırmızı et ve yumurta fiyatları oldukça indirimli olarak raflardaki yerini almış durumda. Onlarca tür üründe indirimde son gün detayı geldi! Tarım Kredi Markete uğramadan bir şey almayın! İşte Tarım Kredi Kooperatif market güncel fiyatları.

Reklam
Reklam

Ne A 101 ne BİM ne de ŞOK market! TMO tarım kredi markette cüzdanlara bayram geldi! Ayçiçek yağı, un, kırmızı et, yumurta fiyatları akılları başlardan aldı. TMO, indirimin kralını başlattı. Son zamanlarda vatandaşların alım gücü düşmüştü. Bu anlamda enflasyon oranlarına meydan okuyan bir market var. Bu marketin adı tarım kredidir. Vatandaşlar A101, BİM ve ŞOK marketlerde yapılamyan indirimleri burada buluyor. İşte Ayçiçek yağı, kırmızı et, yumurta fiyatları sayfamızda. 

Tarım Kredi, Migros ve BİM'de yok artık dedirten bayram indirimi! Kırmızı et, ayçiçek yağı, bayram şekeri sadece 10 TL


Tarım Kredi limitleri zorladı, indirimi yaptı! Ayçiçek yağı fiyatları öyle bir düştü ki görenler aklını yitirdi! Tüm ürünlerde de ne alırsan yarı fiyatına kampanyası başladı


BİM-A101-ŞOK ve Migros marketin gözü yaşlı! Tarım Kredi market bayrama damping ile giriyor! Böyle fiyat yok 9.90'a satılıyor





TMO 5 LT Ayçiçek Yağları fiyatlarıyla vatandaşları mest etmeye deavm ediyor.MO, 5 LT Ayçiçek yağını 120 TL’den raflara dizmiş durumda. Yapılan bu indirimler ayçiçek yağı ile de sınırlı kalmadı. Kırmızı et ve yumurtada indirimden nasbini almış durumda. 

TMO kırmızı et fiyatları dibi gördü. Yenilenen fiyatlar ise; 400 gr Dana Kuşbaşı 42.10 TL, 400 gr Dana Kuzu Satır Köfte 37.50 TL, yüzde 20 Yağlı Dana Kıyma 40.00 TL olarak raflara geldi. 

Tarım Kredi marketlerde 5 kg un satış fiyatı yalnızca 38,90 TL olarak duyuruldu. 

TMO satış noktalarında vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Güldal, "Bu ürünlerin fiyatının uygun bulunduğu tüketiciler doğrultusundan değerlendiriliyor ve şunlar yoğun rağbet görüyor. TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz. Böylece yurttaşların uygun fiyatlarla bu ürünlere erişme imkanını sağlamış oluyoruz. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde rastgele bir arz eksikliği söz hususu değil. Hem stoklar yeterli hem de besin üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok. TMO'nun müdahaleleriyle bu ürünlerin fiyatları uygun civarda tutulmuştur." ifadelerine yer verdi.