Ne alaka şimdi! Nursel Ergin sunucusu olduğu Gelinim Mutfakta'yı ağlayarak terk etti! Sebebini kimse anlamadı meğer…

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yer alan ve birbirinden ilginç olaylara sahne olan Gelinim Mutfakta adlı yarışmanın sunucusu Nursel Ergin'in yayını ağlayarak terk etmesi sosyal medyaya damga vurdu.

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta çok konuşuluyor. 2018 yılında yayın hayatına başlayan Gelinim Mutfakta bir dönem bir türlü kimsenin akıl sır erdiremediği bir sunucu krizi yaşanmıştı. İlk sunucu Fatih Ürek’ti. Sonrasında yerini Onur Büyüktopçu’ya bıraktı. Ardından gelen isim ise Seda Sayan’dı. Sonrasında ortalık karıştı. Bir dönem her hafta bir ünlünün sunduğu Gelinim Mutfakta’yı sunanlar arasında Songül Karlı, Demet Akalın, Mehmet Ali Erbil gibi isimler var. Bu sunucu krizi bir süre devam ettikten sonra bir isimde karara kılındı. O isim Nursel Ergin.



EKRANLARA DÖNDÜ

Türkiye onu Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Var Mısın Yok Musun adlı programda tanıdı. Duru güzelliği ve hanımefendi kişiliğiyle Türkiye onu çok sevdi. Küçük yaşlardan bu yana yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin’in hayatta kalma hikayesi ve kızıyla olan ilişkisi Türkiye’yi kahretmişti.

Var Mısın Yok Musun programından sonra Nursel Ergin’in hayatı değişti. Farklı farklı programlarda sunuculuk yapan Nursel Ergin bir süre önce Murat Akyer’le hayatını birleştirdi. Sonrasında ekranlardan elini eteğini çekti. Sosyal medyada ise epey aktif. Uzunca bir süre ekranlardan uzak kalan Nursel Ergin yıllar sonra ekranlara Gelinim Mutfakta programıyla döndü. Ancak gelin görün ki ekranın gülen yüzü Nursel Ergin geçtiğimiz günlerde kendisiyle hiç bağdaşmayan ve kimsenin ne olduğunu anlamadığı bir şekilde enteresan bir olaya imzasını attı.

AĞLAYARAK STÜDYOYU TERK ETTİ

Gelinim Mutfakta’nın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde Nursel Ergin stüdyoyu ağlayarak terk etti. Nedeni ise olaylı gelin Miyase’nin yarışmaya öz kayınvalidesi ile değil üvey kayınvalidesi ile devam etmek istemesi. Miyase bu konuyu yayında açınca olanlar oldu. Sinirleri bozulan Nursel Ergin bir anda ağlamaya başladı ve stüdyoyu terk etti. Sebebini ise kimse anlamadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları durumu anlamadıklarını dile getirirken bazı sosyal medya kullanıcıları ise Nursel Ergin’in yetiştirme yurdunda büyümesi nedeniyle aile konusunda hassas olduğunu bu yüzden böyle bir reaksiyon verdiklerini söylediler.