Ne yapsa olmadı! Ünlü ismin sunduğu gündüz kuşağı programının fişi çekildi

TAKİP ET

Reyting canavarı bir programı daha yuttu. Gündüz kuşağında güçlü rakipleri ile baş edemeyen ünlü isim ekrana veda ediyor.

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarında yayınlanan birçok dizi film gündüz kuşağı programı reyting canavarına yenik düşüyor. Sezon yeni başlamasına rağmen peş peşe final kararı alan dizilere bir de gündüz kuşağı programı eklendi. Yaz aylarında gösterdiği başarıyı yeni sezonda gösteremeyen bir programın daha fişi çekildi. Ne yapsa olmadı ünlü ismin sunduğu gündüz kuşağı programı için final kararı alındı.

Gündüz kuşağının yıldızları Müge Anlı, Esra Erol, Didem Arslan Yılmaz ve Serap Paköz ekranlara geri döndü. Reyting rekorları kıran programlara imza atan bu ünlü isimlerin karşısına yeni yaz aylarında Esra ezmeci gelmişti. Fox TV ekranlarında Fulya ile Umudun olsun programı değişmiş Esra ezmeci sunucu koltuğuna oturmuştu. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı yaz aylarında izleyiciler tarafından yakından takip edildi ancak ekranların gerçek kraliçeleri geri dönünce ilgi azaldı.

FOX TV gözünün yaşına bakmadı

Ünlü klinik Psikolog Esra Ezmeci sosyal medyada binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Esra Ezmeci’nin soru cevap etkinlikleri de oldukça dikkat çekiyor. Ancak ünlü isim gündüz kuşağında sosyal medyada gösterdiği gibi büyük bir başarı gösteremedi. Bu durumda da final kararı gecikmedi. Reytinglerde rakiplerine karşı yenik düşen Esra ezmeci ile karşı karşıya programı final kararı aldı. Yani Fox TV Esra Ezmeci’nin de gözünün yaşına bakmadı Ve programın fişini anında çekti.

7 Ekim Cuma günü veda edecek

Yaz aylarında yıkan hayatına başlayan ve oldukça da izlendiği bilinen program Müge Anlı, Serap Paköz, Esra Erol, Didem Arslan Yılmaz gibi isimlerin ekranlara geri dönmesi ile birlikte izleyicilerden beklediği ilgiyi göremedi. Fulya Öztürk'ün de ayrılması ile birlikte daha da kan kaybeden program yeni sezonda başarılı olamayınca final kararı verildi. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıyaprogramı 7 Ekim Cuma günü son bölümüyle ekrana gelecek ve ardından veda edecek.

Ünlü Psikolog Esra Ezmeci’nin bundan sonra ne yapacağı ise merak konusu oldu. Sosyal medya paylaşımları ile her gün gündemden düşmeyen ünlü psikoloğun yeni bir program ile anlaşıp anlaşmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.