Necati Şaşmaz duyuyordu! Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin ekrana döneceği tarih belli oldu

TAKİP ET

Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan ve bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi hayranlarına güzel haber geldi. Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Reklam
Reklam

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden olan ve bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarına başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’dan müjdeli haber geldi. Necati Şaşmaz katıldığı bir programda soruları yanıtlarken dizinin hayranlarına da güzel haberleri duyurdu. Uzun zamandan beri yeniden çekilmesi beklenen Kurtlar Vadisi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Bizzat başrol oyuncusu Necati Şaşmaz dizinin çekimlerinin başlayacağı tarihi verdi.

Efsane dizi geri dönüyor

Yayınlandığı dönem nefes kesen Kurtlar Vadisi dizisi geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Dizinin hayranları yeni bölümlerin çekilmesini ve yeniden yayınlanmasına heyecanla bekliyordu. Dizide Polat Alemdar karakterine hayat veren Necati Şaşmaz, TRT müzikte Mazhar Alanson sunumu ile yayınlanan programa konuk oldu.

Necati Şaşmaz programda Sorulan soruları yanıtlarken dizinin fanlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Oldukça uzun zamandan beri dizinin sevenlerinin yeniden çekilmesini beklediğini hatırlatan Necati Şaşmaz, ilerleyen günlerde dizinin çekimlerine başlanacağı müjdesini verdi. Necati Şaşmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak".