Netflix 2021 Bit Artık film konusu ve yorumu

TAKİP ET

Netflix, kullanıcıları için yeni içerikler yayınlamaya devam ediyor. Netflix'te yayınlanan güncel yapımlardan biri de 2021 Bit Artık adlı film oldu. Bu kapsamada kullanıcılar tarafından 2021 Bit Artık adlı filmin konusu ve yorumları merak konusu oldu. Peki 2021 Bit Artık filmi ne anlatıyor? 2021 Bit Artık film konusu, yorumları, eleştirileri, incelemesi, özeti, oyuncuları, fragmanı, IMDb puanı, senaristi, yönetmeni gibi merak edilen detaylara haberimizi inceleyerek ulaşabilirsiniz...

Reklam
Reklam

Netflix'te yayınlanan 2021 Bit Artık filmi merak edildi. Bu kapsamda pek çok izleyici 2021 Bit Artık adlı filmin konusunu, yorumlarını, IMDb puanını araştırmaya başladı. İşte 2021 Bit Artık filmi ile ilgili detaylar...

 2020'nin sonunda yayınlanan filmin, Bit Artık 2020'nin devamı niteliğinde olduğu biliniyor. Herkesi derinden etkileyen salgın ve başta ABD'de yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmeleri mercek altına alan yapımcılar, parodi kimliğiyle insanoğlunun tüm yıl yaşamış olduğu olumsuzluklara ışık tutmuş oldu. 

Film, ilk bakışta ABD merkezli gibi görünse de bahsi geçen pek çok konu, dünya üzerinde yer alan diğer ülkeleri de dar sokağa sürükleyen ibareleri ortaya çıkardı. Salgınun neden olduğu psikolojik sorunlara ilaveten maske kıtlığı, yardım gelirleri, aşı sorunsalı, artan ölümler ve diğer pek çok olumsuz konu Bit Artık 2020'de yer almıştı.

2021 Bit Artık film konusu 

Film 2020 sonu itibariyle 2021 için olumlu beklentilerle final yapsa da 2021 yılı daha sarsıcı gelişmeler kaydedildi. ABD seçimleri, Kongre Merkezi'ne yapılan baskın, Trump-Biden kavgası gibi pek çok sorunun ortaya çıkması, yangınlar, kadın cinayetleri ve doğal afetlerin görülmesi gittikçe insanları oldukça etkilemişti. 

Ülkede yaşanan olumlu olumsuz tüm gelişmelerin insanlar üzerinde yarattığı etkiyi şeffaf bir şekilde görebilmek için bu filmin benzerinin Türk yapımcılarından da çıkması bekleniyor. 

Mizahı ve estetikliğ ile 2021 senesindeki gelişmelere, Lucy Liu, Tracey Ullman, Samson Kayo, Stockard Channing, Cristin Milioti ve Diane Morgan gibi ünlü isimlerle bakış açısı sunan 2021 Bit Artık, izlenilmesi gerekenler arasına adını yazdırdı.

IMDb puanı:6,4 

2021 Bit Artık oyuncuları

Filmde, Hugh Grant'a Tennyson Foss Obe hayat veriyor. Joe Keery'ı Duke Goolies, William Jackson Harper'ı Zero Fournine canlandırıyor. Filmde yer alan diğer isimler ise şöyle:

 Snook Austin, Madison Madison, Pyrex Flask, Penn Parker, Kathy Flowers, Gemma Nerrick.

2021 Bit Artık film konusu 2021 Bit artık filmi