Netflix 7 film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

En gözde platformlar da yer alan Netflix de gündem de olan 7 Tutsak filmi izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü. 7 Tutsak filmi konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte 7 Tutsak filmi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

 Henüz 20’li yaşlarına bile gelmekten Mateus hayatı ele alınırken ailesi ile planlamaları şimdiden yapmaya başlamıştır. 7 erkek çocuğundan biri olan Mateus ailesine olan düşkünlüğü ile bilinmektedir.  Rekabetin, acımasızlığın, yoksulluğun zirve yaptığı dönemde kırsaldan uzaklaşıp yeni bir hayat kapısı aralamak üzere yola çıkacak olan genç çocuk, bugünlerde hem ailesine bakabileceğinin hem de onları özleyeceğinin buruk karmaşasını yaşıyor.
7 Tutsak film konusu
Bir grubun başından geçenleri ele alan film de adam kaçırma, döverek çalıştırma ve para keserek çalışma işlemleri gündem de yerini almaktadır. İki farklı kişilikler ortaya konulmaktadır. Kimileri emekleriyle çalışıp ailesine bakarken kimileri ise boyun eğip geleceklerini düşünürler. Mateus ise bu iki grubun arasında savaş vermektedir.
Yönetmen Alexandre Moratt iyi ile kötü, doğru ile yanlış arasına o kadar çok gelip gitmektedir ki bu gayreti herkes tarafından görülmektedir.  Bu yaşamlar arasında sıkışıp kalan bireyler hakkında kusursuz bir portre çıkarmaktadır. Zorda, yoksul, yalnız kalan bireylerin gerçek anlamda aile sevgisi ile büründüğüne ve işin kötü tarafına geçenlerin ise yozlaşmış, çürümüş kanlarına ışık tutmaktadır. Ve haliyle bu görselleri henüz 20’li yaşlarında olan bireylerle göstermesi ile vahşet ve dinamizmi ekranlara taşımaktadır.
7 TUTSAK FRAGMANI
7 Tutsak film oyuncu kadrosu ve karakterleri

Christian Malheiros – Mateus

Josias Duarte – Rodiney

Vitor Julian – Ezequiel

Clayton Mariano – Bianchi

Lucas Oranmian – Isaque

Rodrigo Santoro – Luca

Cecília Homem de Mello

Bruno Rocha

Dirce Thomaz

7 tutsak film konusu 7 tutsak fragmanı 7 tutsak oyuncu kadrosu