Netflix Amigolar belgesel konusu nedir? Amigolar belgesel kaç sezon? Amigolar belgesel IMDb puanı nedir?

TAKİP ET

Amigolar belgesel dizisi birçok kişi tarafından merak ediliyor. Orijinal ismi Cheer olan Amigolar Belgesel dizisi Netflix platformunda yayınlanmaktadır. 2. Sezonu yayınlanan dizinin konusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. İlk sezonu 08 Ocak 2020'de yayınlanan Amigolar belgesel dizisi altı bölümden oluşmaktadır. Peki, Amigolar belgesel konusu nedir? Amigolar belgesel kaç sezon? Amigolar belgesel IMDb puanı nedir? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

2. sezonuyla izleyici karşısına geçen Amigolar belgesel dizisi birçok kişi tarafından araştırılıyor. . İlk sezonu 08 Ocak 2020'de yayınlanan Amigolar belgesel dizisi altı bölümden oluşmaktadır. İkinci sezonu ise 12 Ocak 2022 tarihinde itibaren Netflix platformunda yerini aldı. Amigolar Belgesel dizi konusu, yorumu, incelemesi, eleştirisi, analizi, IMDb puanı, fragmanı, oyuncu kadrosu, yayınlanma tarihi, hakkında, kaç bölüm, kaç sezon gibi sorular izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki, Amigolar belgesel konusu nedir? Amigolar belgesel kaç sezon? Amigolar belgesel IMDb puanı nedir? Amigolar belgesel oyuncuları kimler? Amigolar belgesel kaç sezon? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

Netflix Amigolar Belgesel Dizi Konusu ve Yorumu 

Dizi severler tarafından araştırılan Cheer dizisi en iyi senaryosuz reality programı dâhil üç dalda Emmy sahibidir. Emmy sahibi dizi de fazlasıyla merak edilmektedir.

 “İnsanların amigolarla ilgili eskiden beri gelen düşüncesi, onların sporda kenarda olduğu. Sporun kendisi değiller. Onlar kalabalığı yönlendirmek ve göze hoş görünmek için bir yan eğlence ama amigoluk başlangıcından beri çok ama çok büyük evrimler geçirdi.”

Amigo Athletics’in kurucularından olan Brad Habermel’in “amigoluk” üzerine betimlemiş olduğu ifade genel kültür açısından oldukça açıklayıcı bir konumda yer alıyor. Özellikle yıllardan beri hemen her toplumun amigoluk sporunu sadece eğlendirmek amaçlı olduğunu ve bu şartlara göre hareket ettiğini düşünecek olursak; onlara yeterli oranda saygı duyulmadığı anlaşılıyor. Ancak gerek Netflix gerekse Amigolar proje çatısı altında görev alan, röportaja katılan veya amigo takımlarını çalıştıran eğitmenlerin yardımıyla, bu basit önerge rafa kalkacak gibi gözüküyor.

 

Amigolar Belgesel 2. sezon kaç bölüm?

Amigolar Belgesel dizisi 2. Sezonu 12 Ocak 2022 tarihinden itibaren Netflix platformunda izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Amigolar Belgesel dizisi 2. sezonun, süreleri 41 ile 66 dakika arasında değişmektedir. Amigolar Belgesel dizisi 2. sezon bölüm süreleri şu şekilde sıralanmaktadır:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Herkes Umut Ediyor" (57 dk.)

- 2. Sezon 2. Bölüm: "Bize" (51 dk.)

- 2. Sezon 3. Bölüm: "Dracutlı Kız" (52 dk.)

- 2. Sezon 4. Bölüm: "Cehennem Haftası" (52 dk.)

- 2. Sezon 5. Bölüm: "Jerry" (51 dk.)

- 2. Sezon 6. Bölüm: "Tepetaklak" (58 dk.)

- 2. Sezon 7. Bölüm: "Ondalık Avı" (66 dk.)

- 2. Sezon 8. Bölüm: "Daytona Kısım 1: O Adam Olma" (41 dk.)

- 2. Sezon 9. Bölüm: "Daytona Kısım 1: Jüri Aksini Düşünürse" (55 dk.)

 

Amigolar Belgesel Dizi Konusu

Cheer orijinal ismiyle geçtiğimiz günlerde 2.sezonu ile alıcı karşısına çıkan Amigolar, ABD Teksas’ta bulunan Navarro College’daki akademi hakkında bilgiler vererek yayın hayatına başlamaktadır. Last Chance U ile hemen hemen aynı yapımcılar tarafından yaratıldığı ilk dakikalar itibaren ekranlara taşınırken; dram, aile kültürü, takım çalışması, bireysel özveri gibi belli başlı hem tekil hem de çoğul olarak görseller çizilmektedir.

Ve bütün hikâyenin başında da Monica Aldama isimli hırslı ve başarılara aç olan bir eğitmen bulunmaktadır. Yıllardır çeşitli üniversite veya kuruluşların katıldığı amigoluk yarışmaları üzerinden sükseli bir getiri elde eden başarılı eğitmen, yeni hedefleri doğrultusunda, yine onlarca kişinin bir arada bulunduğu bir takımı ayakta tutmak ve kupayı kazanmak üzere hazırlıklara koyulmaktadır. Dışarıdan bakıldığında oldukça sıradan ve basit gözüken bir spor dalının aslında başta ABD olmak üzere pek çok ülkede yaygın bir norm olduğu anlaşıldığında da; Netflix’in Amigolar nezdindeki başarısı ortaya çıkmaktadır. 

Amigolar Belgesel dizisi IMDb puanı: 8,1 /10 

 

Cheer Dizi Oyuncu Kadrosu ve Diğer Karakterler

2. sezonu yayınlanan dizinin oyuncu kadrosu da merak edilmektedir. Amigolar Belgesel dizisi oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Monica Aldama

Morgan Simianer

Jerry Harris

Gabi Butler

Lexi Brumback

Shannon Woolsey

La’Darius Marshall ve diğer.

Amigolar Belgesel Fragman- Cheer

Amigolar belgesel Cheer Amigolar belgesel konusu Amigolar belgesel kaç sezon Amigolar belgesel IMDb puanı Amigolar belgesel oyuncuları Amigolar belgesel fragman