Netflix Aranyak dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in Hindistan yapımı dizisi Aranyak an itibariyle izleyenlerle buluştu. Dizi severler internet üzerinden Aranyak dizisinin fragmanını, konusunu ve oyuncularını araştırmaya devam ediyor. İşte tüm detaylarıyla Aranyak dizisi...

Reklam
Reklam

Yayınladığı klişe aşk ve komedi yapımlarıyla dünya genelinin gerisinde kalan Hindistan bir zamandır Netflix’in uzak durduğu pazarlar arasında bulunuyordu. Bir çok ülkenin aksine ilgi çekici ve başarılı bir yapım ortaya koyamayan Hint yapımcılara Netflix’ten yeni bir şans gelmiş gibi görünüyor. Netflix’in yeni Hindistan yapımı dizisi Aranyak an itibariyle platformda yayınlanmaya başladı. Hint bir yapım olması sebebiyle bir çok insan Aranyak dizisine ön yargı ile yaklaşsa da dizinin nasıl bir hikayeye sahip olduğunu ve oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer aldığını merak etmekten kendilerini alıkoyamadı. Bir çok insan Aranyak dizisinin fragmanını, konusunu ve oyuncularını öğrenmek için arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor. 
Netflix Aranyak Dizisi Konusu Nedir?
Sironah adındaki turist bir kızın kaybolması konusunda Kasturi Dogra ve Angad Malik adındaki iki çaylak polis memuru görevlendirilir. Genç kızın kaybolması hakkındaki ipuçlarını takip etmeye çalışan ikili bu soruşturmanın bambaşka noktalara gideceği konusunda habersizdir. Sironah’ın kayboluşu Kasturi ve Angad’ı  iç güçler, siyasi yolsuzluk gibi daha önemli konuların içine sürükleyecektir. Bununla birlikte Sironah’ın kayboluşunun arkasında Hint mitinde yer alan bir yaratığın parmağının olması da ikilinin beklemediği konular arasında yer alacaktır. 
Netflix Aranyak Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenlik koltuğunda Vinay Waikul’un oturduğu Aranyak dizisi beklenenin aksine başarılı bir kurguya ve iyi bir oyunculuk performansına sahne olarak dizi severlerin bir çoğunu şaşırtmıştır. İşte Netflix’in yeni dizisi Aranyak’ın oyuncu kadrosu:
Parambrata Chattopadhyay – Angad Malik
Raveena Tandon – Kasturi Dogra
Anna Ador – Aimee
Raaj Vishwakarma – Aarav
Mahesh Shetty
Saurav Khurana
Ashutosh Rana
Zakir Hussain 

Netflix Aranyak dizi