Netflix Beni Çok Sev film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix de yayınlanan Beni Çok Sev filmi fragmanı yayınlanmasıyla yoğun ilgi görmeye başladı. Beni Çok Sev başarılı oyuncu kadrosuyla sevenleriyle buluştu. Filmin konusu ve fragmanı merak konusu oldu. Beni Çok Sev filmi hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Netflix en gözde platformlardan biri olmasıyla Netflix Türkiye de başarılı projeler ortaya koymaktadır. Aşk 101, 50m2, Atiye, Kağıttan Hayatlari Geçen yaz, Bir başkadır ve Fatma gibi yapımlar popülerliğini Netflix dünyasında korumaktadır. Yönetmenlerin kolaya kaçma iç güdüsüyle icra ettiği klişelerden uzaklaşmaya çalıştığımız gibi bugünlerde ismini yeni yeni duyduğumuz ekiplerle, üstümüzdeki kara bulutları dağıtıyoruz. Bazı gerçekleri, oturmuş kalıpları yok etmek için epey çaba sarf etmemiz gerekse de yer edinen bayat fikirler yerine her türlü mücadelenin verilmesi gerektiğini benimsiyoruz.
Beni Çok Sev yorumu
Mehmet Ada Öztekin yıllar önce çıkardığı 7.Koğuştaki Mucize projesi ile hem ülke içi hem de ülke dışında adını duyurdu. Başarılı yönetmenin yeni projesi olan Beni Çok Sev filmin de ise fazlasıyla dram yer almaktadır. Tamamen karanlığa işaret eden ortamda, Musa’nın 14 yılın ardından birkaç günlük izni olduğu görülür. Böylesine uzun bir hapis dönemini düşünecek olursak neler yaşandığına akıl erdiremeyiz. Neredeyse çoğu gardiyanla ahbap, yakın arkadaş ilişkileri beslemektedir. Kaldı ki kendisine izin günü boyunca eşlik edecek Sedat da o isimlerin başında gelir.
Beni Çok Sev fragmanı
Beni Çok Sev film oyuncu kadrosu

Sarp Akkaya

Ercan Kesal

Songül Öden

Füsun Demirel

Güner Özkul

Aleyna Özgeçen

Ushan Çakır

beni çok sev film konusu beni çok sev fragmanı