Netflix Benim Güzel Noel Şatom filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in yeni filmi Benim Güzel Noel Şatom filmi an itibariyle platformda yayınlanmaya başladı. Film severler ise Netflix Benim Güzel Noel Şatom filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek için internete yöneldi. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Netflix yakında zamanda platformunda yayınlamaya başladığı Nikolas ve Claus Ailesi filmleriyle Noel gününe hazırlık yapmaya başladı. Ünlü dijital yayın platformunun yeni Noel filminin adının Benim Güzel Noel Şatom olacağı öğrenildi. Diğer Noel filmlerine nazaran romantizmi yoğun olan Benim Güzel Noel Şatom filmi an itibariyle Netflix platformunda izleyenlerini bekliyor. Netflix Benim Güzel Noel Şatom filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isteyen film severler arama motorları üzerinden araştırma yapmaya devam ediyor.
Netflix Benim Güzel Noel Şatom Filmi Konusu Nedir?
Onlarca kitap paylaşmış olan Sophie Brown dünyanın en çok sevilen edebiyat yazarlarından birisidir. İşi ve ününün verdiği kazanç sayesinde oldukça varlıklı bir hayat sürdüren Sophie’nin hayatı yayımladığı son romanıyla birlikte tersine dönecektir. Sevdikleri ona kendini toparlaması için İskoçya’ya gitme tavsiyesinde bulunur.İskoçya’ya giden Sophie burada kendini yeniden bulmasını sağlayacak bir aşk hayatıyla tanışacaktır. Fakat aşk hayatıyla birlikte Sophie’nin yeni evi olan şatonun Dükü Myles genç kadına zor anlar yaşatacaktır. 
Netflix Benim Güzel Noel Şatom Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenlik koltuğunda Mary Lambert’ın oturduğu Benim Güzel Noel Şatom filmi Noel öncesinde insanların romantik duygularını kabartmayı başaran bir film olarak izleyenlerden takdir kazandı. Filmde yer alan oyuncular ve hayat verdikleri karakterler ise şu şekilde:
Brooke Shields – Sophie Brown
Cary Elwes – Myles
Suanne Braun – Mrs. D
Vanessa Grasse – Lexi
Lee Ross – Thomas
Mark Fleischmann – Frank Deluca
Andi Osho – Maisie
Eilidh Loan – Rhona

Netflix Benim Güzel Noel Şatom film