Netflix Bir Garip Akşam Yemeği filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in ilk Arapça filmi olan Bir Garip Akşam Yemeği filmi bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. Film severler internet üzerinden Netflix Bir Garip Akşam Yemeği filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları terimlerini sıkça yazıyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Netflix’in ilk Arapça filmi olarak son zamanların dikkat çeken yapımlarından birisi olan Bir Garip Akşam Yemeği filmi ilginç konusu ve oyuncuları ile film severlerin listesinin tepelerinde yer almayı başardı. Doğu yapımı bir film olmasına rağmen cinsellik, argo, LGBTQ gibi konuları içinde barındıran Bir Garip Akşam filminin fragmanı, konusu ve oyuncuları film severlerin arama motorları üzerinden en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. 
Netflix Bir Garip Akşam Yemeği Filmi Konusu Nedir?
Rabih, Jana, Sherif, May, Maryam, Ziad ve Walid 7 kişilik bir arkadaş grubudur. Bu 7 kişilik grup kendi içinde bazı kararlar vererek yemek masası etrafına toplandıktan sonra telefonlarını açık bir şekilde masaya koyarak telefonlarına gelen her türlü SMS, e-posta, aramayı sesli şekilde okuyacak. Grup böylelikle kimsenin masum olmadığını ve sakladığı karanlık sırlarını ortaya çıkarmayı amaçlıyor.
Netflix Bir Garip Akşam Yemeği Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenlik koltuğunda Wissam Smayra’nın oturduğu Arap yapımı Bir Garip Akşam Yemeği filminde Doğu kültüründe sakıncalı konular olan cinsellik, LGBTQ, argo, entrika gibi konuları cesurca ekranlara taşımayı başarıyor. Hayatta kimsenin masum olmadığını ve herkesin karanlık sırları olduğunu ortaya koyan Bir Garip Akşam Yemeği IMDb’de 6,8 puan almıştır. İşte filmin oyuncu kadrosu ve hayat verdikleri karakterler:
Nadine Labaki – May
Mona Zaki – Maryam
Eyad Nassar – Sherif
Diamand Bou Abboud – Jana
Adel Karam – Ziad
Georges Khabbaz – Walid
Fouad Yammine – Rabih
Raymonde Saade Azar – Büyükanne
Sinead Chaaya – Sophie

Netflix Bir Garip Akşam Yemeği film