Netflix Bir Polis Filmi Belgeseli konusu, oyuncuları ve fragmanı

TAKİP ET

Dünyanın en büyük dizi ve film platformu olan Netflix'teki Bir Polis filmi merak ediliyor. Netflix Bir Polis film belgeseli konusu, oyuncuları ve fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Son yılların en çok dikkat çeken platformlarından biri olan Netflix, dünyanın en büyük dizi ve film platformu olarak dikkat çekmektedir. Dünyanın en büyük dizi ve film platformu olan Netflix’teki Bir Polis filmi merak ediliyor. Netflix Bir Polis film belgeseli konusu, oyuncuları ve fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bu yazımızda Netflix’te bulunan Bir Polis filmini sizler için inceledik.

Bir Polis belgeselinde farklı ülkelere yolculuklar yapıyoruz. Bu ülkelerin siyasi meselelerini ekranlara kusursuz bir şekilde taşımaktadır. Bu açıdan Bir Polis filmi büyük önem kazanıyor. Ülke genelinde yaşanan birçok soruna eğilerek güzel bir yaklaşım ortaya koymaktadır. Hem sorunlara yönelik bilgi elde ediyorsunuz hem de kendinizi büyük bir heyecanın içerisinde buluyorsunuz. Filmde karşınıza çeşitli yolsuzluklar çıkıyor. Siyasi çatışmaları dibine kadar yaşıyorsunuz.

Nedense ülkemizde bu tip belgeseller ya da filmler göremiyoruz. Ülkemizde siyasi anlamda maalesef şeffaflık yok denecek kadar az. Öyle ki bu tip belgesel ya da film çekmek büyük bir suç olabilmektedir. Halbuki bu tip projeler birçok konuda doğruya ulaştırma noktasında yardımcı olabilmektedir.

Bir Polis Film Belgeseli

Bir Polis film belgeselinin çoğu Meksika’da geçmektedir. Meksika’da yolsuzluk yapıldığı bilinen bir gerçektir. Bu açıdan film daha çok yolsuzluklara eğilmektedir. Bu filmde polislik ve yolsuzluk üzerine çok büyük bir detaycılıkla eğilmektedir. Bu açıdan önemli bir filmdir.

Filmde iyi polisler her zaman doğru işler yaparak kötülükler karşı dikkat çekmek istemektedir. Kötü polisler ise kötülük yapan insanlara destek olarak rüşvet almaktadır. Dolandırıcılık, kaçakçılık, rütbe gibi nedenlerden dolayı kötülüğe hizmet etmektedir.

Teresa isimli genç bir kadın vardır. Bir kadının doğumuna şahit olur. Ambulans çağırır ama gelmez. Bu yüzden çocuğu kendisi doğurtmak zorunda kalır. Filmin süresi 2 saat kadar sürmektedir. Filmi izledikten sonra iyi ve kötü polisi ayırıyoruz.

Bir Polis Filmi Oyuncuları

Mónica Del Carmen

Raúl Briones

Leonardo Alonso

bir polis belgeseli bir polis film belgeseli konusu oyuncuları