Netflix Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu belgesel filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Robert Greene'nin yönettiği Netflix filmi Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu belgesel filmi bir çok insanın dikkatini çekti. Film severler Netflix Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu belgesel filmi fragmanı, konusu ve oyuncularını internet üzerinden araştırıyor. İşte film hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Yüzyıllar boyunca pek çok yönetim insanları ahlaki ve vicdani açıdan terbiye eden dini kendi şahsi amaçlarına alet ederek yaşadıkları dönemdeki halka ağır zulümler yaşatmıştır. Bu tür bir hikayeye sahip olan Netflix’in Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu adındaki belgesel filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları bir çok film severin arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmesine neden oluyor.
Netflix Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu Konusu Nedir?
Avukat olarak hayatına devam eden Rebecca Randles, 20 ila 30 yıllık bir süre içinde yüzlerce çocuğa uygulanan cinsel tacizler konusunda dünyayı sürekli olarak uyarmaktadır. Bu şanssız çocuklar arasında yer alan 6 çocuk olayların etkisini en ağır yaşayan çocuklardandır ve psikolojik anlamda yardıma ihtiyaçları vardır. Bu 6 çocuğa yardım elini uzatacak olan kişi ise yine avukat Rebecca Randles olacaktır.
Din adamlarının çocuklara cinsel taciz uygulaması ve bu durumun çocuklar üzerindeki ağır etkilerini konu edinen Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu belgesel filmi yaşattığı duygular sebebiyle izleyenlerin beğenisini kazanan yapımlar arasında yer almayı başardı. Film IMDb’de 7,2 puan aldı.
Netflix Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu Oyuncuları Kimler?
Netflix’in dram temalı belgesel filmi Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu’da yer alan oyuncular şunlardır:
Joe Eldred
Terrick Trobough
Mike Foreman
Vanessa Trobough
Ed Gavagan
Tom Viviano
Dan Laurine
Ryan Trobough
Michael Sandridge
 

Netflix Birlikte Yürümek Bir Şifa Yolculuğu belgesel film