Netflix Biz Büyüyemedik film konusu, oyuncuları ve fragmanı

TAKİP ET

Netflix, izleyicileri ile buluşturduğu içeriklerle oldukça beğeni toplayan dijital platformlar arasında yer alıyor. Yeni bir film ile izleyici karşısına çıkan Netflix, bu yapımıyla da beğenileri toplayacak mı merak ediliyor. Peki Netflix'in yeni içeriği Biz Büyüyemedik filminin konusu nedir? Oyuncuları ve fragmanı...

Reklam
Reklam

Bu haberimizde sizlere Netflix’in yeni filmi Biz Büyüyemedik’in konusunda bahsedeceğiz. Filmin konusunun yanı sıra oyuncularından, yapımcısından, senaristinden bahsedeceğiz. Aynı zamanda kaç sezondan ve kaç bölümden oluştuğunu ve IMDb puanının kaç olduğunu da paylaşacağız. İşte konuya ilişkin detaylar…
Biz Büyüyemedik film konusu
5 Kasım 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkan Biz Büyüyemedik adlı film ilk aşk, romantizm, drama temaları içeriyor. Filmin ana karakteri ve başlangıçta göreceğimiz kişi kırk yaşlarında Makoto Sato adlı adamdır. Karakterin dikkat çekici noktaları ise yaşına rağmen saçına düşen akları, kan çanağı olmuş gözleri, kırışmış göz altı bebekleridir.
Makoto’nun böyle olmasının sebebi ise yıllardır bitirmeye çalıştığı romanıdır. Makoto, çevresi tarafından yılalrdır uğraştığı romanı ve yalnızlığı ile bilinmektedir. Çalıştığı yayıncı kapısından ayrılmamasına karşılık bugünlerde online tanışma uygulamalarında birine rast gelmiş. Ve “muhtemel eş” için orada bulunacaktır.
Filmin yönetmenliğini Yoshihiro Mori ve Hayato Kawai üstlenirken, senaryosunu ise Ryo Takada ve Cinder yazıyor. 40'lı yaşlardaki sorumsuz bir adam, aldığı arkadaşlık teklifinin ardından 1990'lardan itibaren geçmiş ilişkilerini anımsarken yitip giden umutlarını ve hayallerini arar. Kaybedilen aşka dair bu melankolik filmde başroldeki Mirai Moriyama'ya (Rage) Sairi Ito (Çıplak Yönetmen) eşlik ediyor. Aslında klişelerle dolu olan bu film, ilerleyen dakikalarda farklı yollara girerek izleyiciyi şaşırtmayı başarıyor. Oldukça farklı anların izleneceği bu filmde farklı yollara girmeye hazır olun.
Tüm hikaye başrolün karamsarlığı, buhranlığı ile geçmeyecek. Online bir siteden arkadaşlık teklifi aldıktan sonra hafızasının derinlerine gömdüğü anıları gün yüzüne çıkacak ve izleyiciler bunlarla karşılaşacak. 25 sene önce bir ilişki yaşadığı Kaori Kato’nun anıları gün yüzüne çıkınca geçmiş il bugün arasında kalacak,  kendisinden kopup giden ve hiçbir zaman yerine oturtamadığı duygularına, eylemlerine, amaçlarına flashbackler sunacaktır.
Netflix’de yayınlanan bu film, izleyicilerin karşısına derin duygusal temalarla çıkıyor. Baş karakterin başarısız iş hayatı ile başlayan film, ilerleyen dakikalarda karakterin geçmişin kapısının açması ile duygusal boşluğa düşüyor. Bu duygusallığın içine izleyici de sürükleniyor. Lakin şunu bilmeniz gerekiyor ki yolun sonu pek umutlu değil.
Dizinin oyuncuları ve karakterleri

Mirai Moriyama – Sato

Sairi Ito – Kaori

Masahiro Higashide – Kenta

Masato Hagiwara – Hideaki

Sumire – Sue

Atsushi Shinohara – Toshihiko Nanase

Takehiro Hira

Lasarl Ishii

Yuko Oshima

Moemi Katayama

Masanobu Takashima
Geçtiğimiz günlerde Netflix kullanıcıları ile buluşan Biz Büyüyemedil adlı içeriğin merak edildiği bir diğer noktası ise IMDb puanı oldu. Dizinin IMDb puanı ise 6,5 olarak karşımıza çıkıyor.

bizbüyüyemedik film netflix