Netflix Bordertown Duvardaki Sır filminin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanı

TAKİP ET

Netflix'te yayınlanmaya başlayan Finlandiya yapımı Bordertown: Duvardaki Sır filminin konusu, oyuncu kadrosu ve fragmanına ilişkin bilgileri öğrenmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Bordertown: Duvardaki Sır filmi, 27 Ekim 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanmaya başladı. Finlandiya yapımı film suç, dram ve gizem türünde yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Juuso Syrtja üstlenirken, senaryosunu ise Miikko Oikkonen ve Antti Pesonen kaleme alıyor. Orijinal adı Bordertown: The Mural Murders (Sorjonen:Muraalimurhat) olan film, Aralık 2021’den itibaren Türkiye’de yayınlanmaya başladı.

Bordertown: Duvardaki Sır filminin konusu nedir?
Bordertown: Duvardaki Sır filminde, Finlandiya’nın en iyi bilinen seri katili Lasse Maasolu’yu betimleyen Pasila Tren İstasyonu duvarında kanla boyanan bir duvar resmi bulunur. Duvarda, ‘’Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek’’ yazmaktadır. Metin, insanların dünyanın daha iyi bir yer olacağına dair kişilerin oy kullanabileceği sosyal medyada dolaşan bir anketle bağlantılıdır. Yakında ilk vücut bulunur ve sorjonen, kendisini hakim olarak adlandıran kişiyi bulmalıdır.

Bordertown: Duvardaki Sır oyuncu kadrosu
Ville Virtanen (Kari Sorjonen)
Anu Sinisalo (Lena Jaakkola)
Sampo Sarkola (Lasse Maasalo)
Johan Storgard (Tuomas Heikkinen)
Olivia Ainali (Janina Sorjonen)
Lenita Susi (Katia Jaakkola)
Onni Ahonen (Max Aho)
Tomi Alatalo (Timo Lauermaa)
Andrei Alen (Therapist Emil Lindroos)
Kristiina Halttu (Taina Henttunen)

Bordertown: Duvardaki Sır fragman:

Bordertown: Duvardaki Sır Bordertown: Duvardaki Sır filminin konusu