Netflix Cats film fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Sevilen platformlardan olan Netflix uygulamasında sevilen filmlerden olan Cats konusu ile sevenlerini büyüledi. Cats filmi konusu ve fragmanı ise araştırılmaya başlandı. Merak konusu olan Cats hakkında sıklıkla sorulan soruların yanıtlar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

İçeriğin görülmesiyle saf ve temiz duygular fazlasıyla hissedilmektedir. Filmin orijinal hali birçok alışa gelmişin dışında tutulmaktadır. Olumlu yorumlar olduğu gibi olumsuz yorumlar da film hakkında gelmektedir. Fakat yönetmen ve senaryo hakkında büyüleyiciyi olduğu da bilinmektedir. Meydan okuyan bir içeriği günümüze uyarlayarak başarı beklemenin değersiz olduğunu belirtmekle birlikte özgün hikayedeki bütün dinamiklerin kaybolduğu, bütün estetiğin yerle bir edildiğini görmek de işin diğer bir can yakan kısmı gibi duruyor.
Cats film yorumu
Film izlendikten sonra kötü etkiler bırakacağı ön görülmüştür.  Aralarında Idris Elba’dan James Corden’a, Taylor Swift’ten Jennifer Hudson’a kadar onlarca kedinin yer aldığı yarışmada kazanan, yeni ve berrak bir hayatın içine atılacaktır. Film beklenen başarıyı sağlamadığı görülmektedir.
Cats fragmanı
Cats film oyuncu kadrosu ve karakterler

Francesca Hayward – Victoria

Idris Elba – Macavity

Jennifer Hudson – Grizabella

Jason Derulo – Rum Tum Tugger

Mette Towley – Cassandra

Daniela Norman – Demeter

James Corden – Bustopher Jones

Ida Saki – Electra

Naoimh Morgan – Rumpleteazer

Bluey Robinson – Alonzo

cats film konusu cats fragmanı