Netflix Chesapeake Shores dizi yorumu ve oyuncuları

TAKİP ET

Sevilen platformlardan olan Netflix yeni projelerle seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Chesapeake Shores dizisi son zamanların en çok ses getiren yapımı oldu. Chesapeake Shores dizi konusu nedir? Chesapeake Shores dizi fragmanı izle. Chesapeake Shores dizide yer alanlar oyuncular kimler? Chesapeake Shores dizi hakkında merak edilenler haberimizde.

Reklam
Reklam

Chesapeake Shores, pembe dizilere layık konseptiyle hayranlarını karşılamaktadır. Özlü sözlerle donanmış bir büyükanne, evi terk eden bir anne, nispeten gezgin kimliğe sahip bir baba, yaramaz kardeş ve çocuklar, sahil kasabası ve entrikalar rol modeliyle benzer türlerinin kopyasını taşıyan dizi, alışılmış bir yapım ile seyircilerle buluşmaktadır. Chesapeake Shores dizi konusu ve detaylar...

Chesapeake Shores dizi yorumu

New York'ta yaşayan, iyi bir kariyer inşa etmiş; diğer yandan yeni boşanan ve iki çocuk annesi olan 34 yaşındaki Abby, kız kardeşinin bir meselesini çözme vesilesiyle ailesini ziyaret etmek için uzun yılların ardından memleketi Chesapeake Shores'a döner. Bu ziyarette geçmişiyle yüzleşmesi beklenmektedir. 

Yüksek bir pembe dizi formatına dönüşmektedir. Günler, aylar geçtikçe geçmiş yaşamlar hakkında flashbackler sunarken günümüz ve gelecek hakkında da samimi düzeyde aile, mutluluk, yalnızlık, aşk gibi belli başlı ögeleri kullanacaktır. İlk sezonun ardından yapılan yorumlar dizinin orta halli oldu yönünde oldu. 

Chesapeake Shores dizi fragmanı

Chesapeake Shores dizi oyuncuları ve karakterler

Meghan Ory – Abby O’Brien-Winters

Barbara Niven – Megan O’Brien

Laci J Mailey – Jess O’Brien

Emilie Ullerup – Bree O’Brien

Diane Ladd – Nell O’Brien

Treat Williams – Mick O’Brien

Brendan Penny – Kevin O’Brien

Andrew Francis – Connor O’Brien

Jesse Metcalfe – Trace Riley

Kayden Magnuson – Carrie Winters

Chesapeake Shores dizi konusu Chesapeake Shores dizi fragmanı Chesapeake Shores dizi oyuncuları Chesapeake Shores dizi yorumu