Netflix Chosen dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix'in bir sürelik aranın ardından yayınlandığı İskandinav dizilerinden birisi olan Chosen dizisi fragmanı, konusu ve oyuncuları dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. İşte Chosen dizisi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

The Rain, Ragnarok gibi İskandinav temalı dizileriyle izleyenlerin beğenisini kazanan Netflix’in yeni İskandinav temalı dizilerinden birisi olan Chosen dizisi son zamanlarda dizi severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Dizinin nasıl bir hikayeye sahip olduğunu ve oyuncu kadrosunun hangi isimlerden oluştuğunu merak eden insanlar arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.
Netflix Chosen Dizisi Konusu Nedir?
Danimarka’nın Middelbo kasabasında hayatına devam eden Emma 17. yaşına girmiştir. Esrarengiz bir olayın pençesinde olan Middelbo kasabasındaki bu olayı çözmek amacıyla bir grup kurulur. 17 yıl önce kasabaya düşen meteorun sonuçları kasabanın adının duyulmasını sağlamıştır. Genç Emma ise esrarengiz olayların çözümü amacıyla kurulmuş olan gruba katılmıştır. 
Netflix Chosen Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenliğini Kaspar Munk’ın yaptığı Netflix dizisi Chosen hikayesindeki bazı yapay sahneler sebebiyle bir çok izleyenin eleştirisine maruz kalmıştır. Bölümlerin kısa oluşu da dizi severleri hayal kırıklığına uğratan etmenlerden birisi olmuştur. Bilim kurgu temalı bir dizi olan Chosen dizisinin oyuncu kadrosu ve hayat verdikleri karakterler şunlardır:
Malaika Mosendane – Emma
Andrea Heick Gadeberg – Marie
Andreas Dittmer – Frederik
Albert Rudbeck Lindhardt – Mads
Line Kruse – Lykke
Marie Louise Wille – Susan
Rikke Eberhardt Isen – Leyla
Mohamed Djeziri – Elvis
Anders Heinrichsen – Lukas
Magnus Juhl Andersen – Jonas
Netflix Chosen dizisi güncel IMDb puanı için tıklayınız

Netflix Chosen dizi bilim kurgu İskandinav