Netflix Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikayesi dizisi konusu ve fragmanı

TAKİP ET

Netflix platformunda 23 Kasım 2021'de yayına giren belgesel dizi türündeki Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikayesi dizisi konusu ve fragmanına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikayesi belgeseli, 23 Kasım 2021 tarihinde Netflix’te yayınlanmaya başladı. 4 bölümden oluşan belgesel dizi ortalama 45 dakika sürüyor. Meksika yapımı olan dizinin orijinal adı Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings iken, yönetmenliğini Roberto Hernandez üstleniyor.
Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikayesi dizisinin konusu nedir?
Dizide, 2015 yılında yaşanan küçük bir kazanın bir kaçırılma vakasına dönüşmesi anlatılırken, yönetmen Meksika’nın öarpık adalet sistemine değiniyor.
Bir kaçırma davasına dönüşen dizide 4 bölüm bulunuyor. Bunlardan ilki olan Kaza’da Roberto, Tabasco’da adam kaçırmakla suçlanan ve masum olduklarını söyleyen dört mahkumla tanışır.
Kaçırma bölümünde mahkumlar, Roberto’nun ayarladığı avukat Andres davalarını kabul edince umutlanır. Bayan GLP kürsüye çıkarak herkesi şaşırtan bir ifade verir.
Suçlama’da mahkumlar yeni bir olay ile suçlanırken Roberto, Dr. Worral’ın olay yerini değiştirdiğine tanıklık edecek birini bulmak için çabalar.
Son bölüm olan Karar’da ise Andres kamyonetinde yaşadığı ürkütücü olayı halka açıklamaya karar verir. Son duruşmada kimsenin beklemediği, herkesi hüzünlendiren bir karar verilir.
Çok Şüpheli İki Çocuk Kaçırma Hikayesi fragman:

çok şüpheli iki çocuk kaçırma hikayesi netflix meksika