Netflix Cowboy Bebop dizi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

Netflix platformunda yer alan son günlerde adından sıkça bahsettiren Cowboy Bebop dizisi merak konusu oldu. Dizinin konusu, yorumları ve oyuncu kadrosu ise araştırılmaya başlandı. 2021 yapımı olan Cowboy Bebop dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Üzerinde yıllarca çalışılan dizi de kusursuz çalışma ve özen izleyiciler tarafından görülmektedir. 2000’li yıllarda sükse yapan orijinal konu ve bütünlüğe nazaran yine herkesin damak tadına uyacak küçük eşsiz dokunuşlarla göğsünü kabartırken epizodik kimliğinden de vazgeçmiyor.
Cowboy Bebop dizi yorumu
Hikaye içerisinde yaşanılanlar oldukça gerçek içeriklidir. Ateşli Spile’ye Mustafa Shakir’in canlandırdığı Jet Black karakteri oldukça başarılı ve bu başarısıyla  beğenileri toplamaktadır. Tam da yıllar evvelki animeyi andıran görüntülerle başlayan modern versiyon, bir yandan taklitçi sendromuna sürüklese de aslında adımlarını çok daha sağlam basacağının sinyallerini veriyor. İzleyici canlı aksiyonun içine sürükleyerek önce maneviyatı ön planda tutulmalı. Daha sonra da özgün vuruşlarıyla sıra dışılığını ortaya çıkarıyor.
Netflix içerisinde yer alan en iyi anime belgeseli olarak bu dizi gösterilebilir. İzleyiciler tarafından beğenilen dizi içerisinde oyuncu kadrosu ve senaryo da ön planda tutulmaktadır.
Cowboy Bebop fragmanı
Cowboy Bebop dizi oyuncu kadrosu ve karakterler

Daniella Pineda – Faye Valentine

John Cho – Spike Speigel

Mustafa Shakir – Jet Black

Elena Satine – Julia

Alex Hassell – Vicious

Blessing Mokgohloa – Santiago

Molly Moriarty – Kimmie Black

John Noble – Caliban

Lucy Currey – Judy
 

cowboy konusu cowboy bebop fragmanı